Life

Darius Mabda, Golden Buzz-ul lui Mihai Bobonete la Românii au talent: „Vreau să fiu în spatele tău”

Darius Mabda a pus în scenă un dans al cărei coregrafii a gândit-o de unul singur. Mihai Bobonete a fost atât de impresionat încât l-a trimis direct în semifinala Românii au talent.
11.03.2022 | 23:54
Darius Mabda Golden Buzzul lui Mihai Bobonete la Romanii au talent Vreau sa fiu in spatele tau
Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Darius Mabda are 13 ani, este din Oradea, iar numărul său de dans l-a trimis direct în semifinala Românii au talent. Toți jurații i-au apreciat prestația, însă Mihai Bobonete i-a mărturisit că își dorește să fie în spatele lui la fiecare pas pe care-l face spre succes și primul lucru pe care îl poate face este să apese pe Golden Buzz.

Darius Mavda, copilul care l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese pe Golden Buzz

golden buzz românii au talent 11 martie
Darius și-a făcut singur coregrafia.
Foto: captură Pro TV

Darius a venit însoțit la Românii au talent de tatăl său, fost polițist. Când avea 8 ani, în timp ce privea la televizor alți copii care dansau, și-a dat seama că își dorește să urmeze acest drum. Vorbește cu lacrimi în ochi despre pasiunea lui și are vise mari.

ADVERTISEMENT

La doar 11 ani, Darius locuiește singur la internat, în Cluj. La început părinții au fost sceptici, dar și-au dat seama că pot avea încredere în el.

„Stau singur la Cluj, la internatul Școlii de Coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi. Mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele. Este foarte îngrijorată pentru mine.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare vis al meu, dacă o să devin balerin, este să ajung la Teatrul Bolșoi, și dacă o să mă duc pe contemporan, vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore.”, a dezvăluit concurentul Românii au talent. 

Mihai Bobonete: „Vreau să fiu în spatele tău”

mihai bobonete golden buzz românii au talent 11 martie
Mihai Bobonete a fost impresionat.
Foto: captură Pro TV

Coregrafia dansului prezentat pe scena concursului de talente a gândit-o de unul singur și s-a pregătit un an de zile pentru moment. A repetat zi de zi, iar munca lui nu a fost în zadar, Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în semifinala Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Darius, sunt uluit de performanța ta. Sunt uluit de ce s-a întâmplat acum, în momentul ăsta, pe scenă la Românii au talent. Nu știu de unde ai venit. Nu știu cum există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie.

Aș vrea să știi că tot timpul, în orice ipostază a carierei tale te vei afla, eu vreau să fiu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. Până atunci, tot ce pot să-ți dau eu de la Românii au talent este un Golden Buzz.”, a reacționat juratul Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce ai făcut în ultimii 5 ani, de când te-ai apucat de dans. Nu știu ce ai simțit tu când ai văzut copii ăia dansând la televizor, dar cred că tu ești unul dintre cei mai norocoși copii din lumea asta. Eu cred că tu ți-ai descoperit calea. Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni.”, a spus Andi Moisescu, în ediția din 11 martie Românii au talent.

„Am văzut foarte mulți dansatori, foarte talentați, dar ce ai tu este atât de special. Îmi doresc din toată inima să fii pe podium anul ăsta la Românii au talent, dacă nu chiar să câștigi.”, a declarat Andra.

„Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Probabil este un moment de aur în viața ta acum.”, a fost părerea lui Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT