Sporturi

Darius Movileanu, „pâinea lui Dumnezeu”! Este campion mondial la tenis de masă și cântă în corul bisericii

25.05.2020 | 17:24
Darius Movileanu painea lui Dumnezeu Este campion mondial la tenis de masa si canta in corul bisericii
ADVERTISEMENT

Darius Movileanu este un copil extraordinar, iar la doar 14 ani este premiant, cântă în corul bisericii și e privit ca marea speranță a tenisului de masă din România.

Darius Movileanu, campion mondial la tenis și cântă în corul bisericii

Darius Movileanu este tânăra speranță a tenisului de masă din România, pasiune moștenită de la tatăl său care este preot și care a practicat tenisul de masă ca hobby.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului Darius a câștigat un campionat mondial la tenis de masă, dar nu își neglijează și educația, fiind premiant. Totodată, acesta cântă și în corul bisericii, moștenind foarte mult din comportamentul tatălui său care este preot.

„Am început să joc la 7 ani și jumătate!”

Darius și-a adus aminte cu mare plăcere de momentul în care s-a apucat de tenis de masă:„Prima dată am început să joc tenis de masă cu tatăl meu, care la vârsta de 7 ani și jumătate, cât aveam eu m-a dus la sală cu el, mi-a pus paleta în mână.

ADVERTISEMENT

Am început să joc puțin cu el, iar el mi-a spus că ar trebui să merg la un antrenor să-mi descopăr talentul”.

„Sunt în clasa a opta, am puține emoții, dar m-am pregătit foarte bine acum pentru că am avut timp și sper să obțin o notă bună. Idolul meu este Ma Long pentru că este un luptător

ADVERTISEMENT

Îmi place să joc fotbal și în realitate, dar și pe consolă.  Fotbalistul meu preferat este Cristiano Ronaldo. Dacă aș avea ocazia, mi-ar plăcea să îl învăț tenis de masă, pentru că aș vrea să îl văd cum se ambiționează pentru a învăța acest sport”, mărturisește Darius Movileanu.

Fratele său Laurențiu l-a susținut foarte mult în carieră pe Darius și i-a devenit ca un al doilea tată: „Este ceva minunat să fiu fratele unui campion mondial, pentru că niciodată nu m-am gândit că pot avea un frate care să fie campion mondial la tenis de masă”.

ADVERTISEMENT
Tags: