Fotbal intern

Darius Olaru a învins-o pe FCSB, dar pariază pe viitoarea sa echipă în Europa League. “O să facă un meci mare în Portugalia și se va califica!”

26.08.2019 | 08:20
Darius Olaru a invinso pe FCSB dar pariaza pe viitoarea sa echipa in Europa League O sa faca un meci mare in Portugalia si se va califica

Darius Olaru, jucătorul care va ajunge la FCSB după ce îi va expira împrumutul la Gaz Metan, a vorbit despre partida pierdută de formația roș-albastră la Mediaș, scor 4-0, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1 și nu a ezitat să parieze pe viitoarea sa echipă în Europa League, acolo unde vicecampioana României se va duela cu Vitoria Guimaraes pentru un loc în grupe.

Darius Olaru pariază pe FCSB în Europa League

“Nu ne-am gândit niciodată că o să câștigăm chiar 4-0 contra FCSB-ului. Ne bucurăm pentru cele trei puncte, pentru că ăsta a fost obiectivul. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine și mă bucur că am reușit să marchez”, a declarat Darius Olaru, conform Look Sport.

“M-aș bucura să se califice, le țin pumnii și chiar că o să facă un meci mare și se vor califica“, a mai spus Darius Olaru, fotbalistul care se află sub contract cu FCSB dar care a fost lăsat să joace pentru Gaz Metan Mediaș în sezonul 2019 – 2020.

Darius Olaru în partida jucată de România U21 împotriva celor de la Franța U21 la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu
Darius Olaru în partida jucată de România U21 împotriva celor de la Franța U21 la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu

600.000 de euro a plătit FCSB pentru Darius Olaru

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Darius Olaru de la Gaz Metan, dar latifundiarul din Pipera a decis să îl lase pe fotbalist să joace pentru formația din Mediaș pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare în momentul în care va ajunge la gruparea roș-albastră. Da, este adevărat. L-am luat pe Olaru. Am dat 600 de mii de euro și l-am luat pe băiat”, declara Gigi Becali în vară.

Pentru FCSB urmează meciul cu Vitoria Guimaraes din manșa retur a play-off-ului Europa League. Roș-albaștrii au nevoie de cel puțin o remiză cu goluri în Portugalia pentru a ajunge în grupe, toate acestea după ce meciul tur de la Giurgiu s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Partida din Portugalia are loc joi, 29 august, ora 22.00, LIVE VIDEO pe FANATIK.