Sport

Darius Olaru a stabilit obiectivul pentru meciurile cu FC Botoșani din luna decembrie: „3 din 3”. Ce spune despre noul antrenor de la FCSB

Darius Olaru a anunțat că FCSB va încerca să câștige toate meciurile cu FC Botoșani din luna decembrie. Mijlocașul roș-albaștrilor a spus câteva cuvinte și despre Leo Strizu.
30.11.2022 | 18:59
Darius Olaru a stabilit obiectivul pentru meciurile cu FC Botosani din luna decembrie 3 din 3 Ce spune despre noul antrenor de la FCSB
Darius Olaru a vorbit înaintea dueluluI cu Botoșani din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB va juca la Botoșani, joi, 1 decembrie, ora 19:00, meciul restanță din etapa a 6-a din SuperLiga. Mijlocașul roș-albaștrilor, care a participat la acțiunea naționalei României din luna noiembrie, speră ca roș-albaștrii să câștige toate cele trei meciuri cu moldovenii din luna decembrie.

Darius Olaru, precaut înainte de primul meci cu FC Botoșani din luna decembrie: „Joacă alt fotbal acasă”

Confruntarea cu echipa finanțată de Valeriu Iftime reprezintă debutul lui Leo Strizu la FCSB. Numirea tehnicianului pe banca roș-albaștrilor a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și la Botoșani au existat modificări la nivelul conducerii, iar la meciul restanță cu vicecampioana României, moldovenii vor alinia noul staff definitivat de Valeriu Iftime cu antrenor principal Mihai Ciobanu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Darius Olaru a vorbit înaintea duelului cu FC Botoșani și consideră că moldovenii au un avantaj atunci când joacă pe teren propriu. „Joacă alt fotbal acasă. Au susținerea fanilor care sunt așa cum sunt. Vor pune presiune pe noi. Noi am pregătit meciul, trebuie să obținem victoria pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Treceam printr-un moment bun, dar cred că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă și sperăm să continuăm în același mod”, a declarat Darius Olaru, la conferința de presă premergătoare meciului cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

FCSB o înfruntă de trei ori într-o lună pe FC Botoșani. Reacția lui Darius Olaru: „Va fi un lucru ciudat”

După meciul restanță și duelul cu Mioveni, FCSB o înfruntă pe Botoșani în Cupa României Betano, în timp ce în ultima partidă din an, roș-albaștrii joacă pe teren propriu cu formația lui Mihai Ciobanu. Darius Olaru a comentat situația mai puțin întâlnită.

„Va fi un lucru ciudat, dar nu trebuie să-i analizăm de trei ori. Îi analizăm o dată și vom știi ce avem de făcut în celelalte două partide. Sperăm 3 din 3, așa ne dorim, dar vom vedea. 

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a spus câteva cuvinte și despre venirea lui Leo Strizu în poziția de principal la FCSB. „Îl simțim lângă noi, este lângă noi. Este normal să-l respectăm și să ne ajute cu indicații și sfaturi de pe margine. În tot acest timp l-am avut pe Pinti (n.r. Mihai Pintilii) lângă noi, ne-a ajutat. Suntem bine atât timp cât avem rezultate și jocul merge în continuare”, a mai spus Darius Olaru.

Darius Olaru a tras concluziile după evoluția Elveției la Cupa Mondială: „Ei sunt favoriți în grupa noastră”

Elveția, prezentă la Campionatul Mondial din Qatar, este una dintre adversarele României în campania de calificări pentru Campionatul European din 2024. Formația pregătită de Murat Yakin are o victorie și o înfrângere după primele două etape.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru consideră că elvețienii sunt favoriți la câștigarea grupei pentru Euro 2024. „Au arătat bine, au și o grupă dificilă (n.r. cu Brazilia, Camerun și Serbia), dar cred că au aratat bine și eu cred că din grupa noastră ei sunt favoriți”, a fost mesajul lui Darius Olaru.

Fostul fotbalist al lui Gaz Metan Mediaș o susține pe Portugalia la Campionatul Mondial 2022. „Am făcut ceva pariuri (n.r. cu fotbaliștii de la FCSB). Mi-aș dori să câștige Portugalia pentru Cristiano, dar favorite sunt Franța și Anglia, care au arătat foarte bine până acum. Sunt mai multe echipe care s-au selectat în vestiar. Nu ne uităm împreună (n.r. la meciurile de la CM). Fiecare de acasă”, a încheiat Olaru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT