Sport

Darius Olaru, apărat după ce a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu: „Ce să mai simtă? E dărâmat mental!”

Darius Olaru a fost apărat de George Galamaz după ce selecționerul Edi Iordănescu l-a scos în afara lotului pentru meciul cu Bosnia, din cauza primei reprize făcute cu Muntenegru.
10.06.2022 | 10:26
Darius Olaru aparat dupa ce a fost lasat in afara lotului de Edi Iordanescu Ce sa mai simta E daramat mental
Darius Olaru, apărat după ce a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș central al FCSB-ului nu înțelege cum poate selecționerul să construiască naționala pe care și-o dorește când ia o astfel de decizie dură în privința unui jucător bun al campionatului intern.

Darius Olaru, apărat după ce a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu

George Galamaz i-a luat apărarea lui Darius Olaru după ce Edi Iordănescu l-a scos din lot pentru confruntarea de la Zenica, cu Bosnia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a fost titular pentru România în duelul cu Muntenegru, însă a fost înlocuit de Edi Iordănescu după o primă repriză modestă a „tricolorilor”.

„Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu.

ADVERTISEMENT

Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor…Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental!

Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?”, a spus George Galamaz, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT
  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com

Nici MM Stoica nu a înțeles decizia selecționerului

MM Stoica a comentat partida dintre România și Muntenegru, vorbind și despre excluderea lui Darius Olaru din lot. Managerul FCSB-ului nu înțelegea de ce Darius Olaru a fost tras la răspundere după un meci în care toți jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

„Cam drastică măsura cu Olaru, e clar că nu a făcut 45 de minute bune, dar nu cred că a făcut altcineva”, spunea MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a avut un sezon bun la FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 12 pase decisive într-un total de 37 de meciuri, în toate competițiile pentru vicecampioana României.

  • 24 de ani are Darius Olaru

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,10 este cota pentru „X” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT