Sport

Darius Olaru, apt de joc pentru meciul cu Farul. Toni Petrea confirmă FANATIK și își avertizează jucătorii: „Nici nu mă gândesc la ultima etapă”. Video

Toni Petrea (47 de ani) a prefațat confruntarea dintre Farul Constanța și FCSB. Tehnicianul a trans un semnal de alarmă pentru roș-albaștri, dar se bucură de revenirea lui Darius Olaru.
23.04.2022 | 14:22
Darius Olaru apt de joc pentru meciul cu Farul Toni Petrea confirma FANATIK si isi avertizeaza jucatorii Nici nu ma gandesc la ultima etapa Video
Toni Petrea își avertizează înainte de Farul - FCSB. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru (24 de ani) este apt de joc pentru meciul cu Farul Constanța. Toni Petrea a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, la conferința de presă premergătoare duelului de la Ovidiu.

Toni Petrea avertisment pentru jucători înainte de Farul – FCSB: „Să ne vedem de jocul nostru”

Meciul dintre Farul Constanța și FCSB este programat luni, 25 aprilie, de la ora 21:00. Înaintea etapei a șasea din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, roș-albaștrii sunt pe locul 2, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„O deplasare la o echipă care este preocupată de fotbal, de joc ofensiv. Vin după un meci pierdut și cu siguranță vor încerca să arate altfel. Noi trebuie să avem aceeași atitudine la fel ca la partida cu CFR.

Tot timpul am sperat la primul loc, important este să tratăm serios fiecare joc în parte. Țin să atrag atenția jucătorilor și tuturor din jurul echipei că este un meci foarte important. Tot timpul atmosfera a fost bună.

ADVERTISEMENT

 Normal că după victoria cu formația de pe primul loc este un entuziasm mai mult. Mă interesează ce se întâmplă la noi, nu la la alții. Cred că fiecare meci din play-off o să fie disputat. Ceea ce mă interesează este ca noi să ne vedem de jocul nostru.

Acum, toți pot spune că noi putem avea un avantaj că ei nu au anumiți jucători. Dar ei au un stil de joc și se prezintă cam la fel indiferent de fotbaliști. Nici nu vreau să mă gândesc până la ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit la chestiunile astea cu stadionul. Ar fi un lucru important să jucăm pe Ghencea. Nu cred că e un lucru riscant să mergem acolo, trăim totuși într-o lume civilizată. Până la urmă e un joc, un sport.

Se poate întâmpla orice, poți să primești un cartonaș galben la o fază unde ești nevoit să faci fault. Ei sunt conștienți că un cartonaș galben ar face să nu evolueze în etapa viitoare.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru este mai bine, s-a antrenat cu echipa și poate evolua. Vinicius încă este în perioada de recuperare, nu face antrenamente cu echipa și nu va fi în lot.  Eu cred că joacă pentru ei, pentru carierele lor, să plece la mai bine. Asta le zic și eu mereu, că trebuie să joace pentru familiile lor, pentru ei, și după pentru club”, a declarat Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist şi sub 5,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT