Fotbal intern

Darius Olaru, considerat omul cheie pentru FCSB: ”E un mijlocaș complet”

15.04.2021 | 17:53
Darius Olaru considerat omul cheie pentru FCSB E un mijlocas complet
ADVERTISEMENT

Fost component al Generației de Aur, Iosif Rotariu este de părere că mijlocașul Darius Olaru este omul cheie pentru FCSB și nu crede că Gigi Becali se va despărți prea ușor de jucătorul său.

Fotbalistul de 23 de ani s-a accidentat la ultimul meci din sezonul regulat, cu Sepsi OSK, și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, va absenta aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii de la Sfântu Gheorghe, antrenorul Toni Petrea se arăta îngrijorat din cauza problemelor medicale ale lui Olaru și Andrei Miron.

Iosif Rotariu consideră că FCSB nu-l va vinde prea curând pe Darius Olaru

Mijlocașul Darius Olaru a impresionat prin con stanță în ultima perioadă la FCSB, iar Iosif Rotariu nu s-a ferit să-l laude pe jucătorul care a poarticipat cu naționala de tineret la Campionatul European U21.

ADVERTISEMENT

”Darius Olaru a progresat mult în acest sezon, l-am urmărit și la Campionatul European de tineret. FCSB e slăbită fără el. E un mijlocaș complet, care lovește mingea excelent cu ambele picioare, face ambele faze și nu evită contactele mai dure”, a declarat fostul internațional pentru digisport.ro.

”Marele său merit e că el creează foarte multe faze, se implică, are inițiativă și dinamizează atacurile echipei lui Toni Petrea. El e un inter de top în Liga 1, are și un șut foarte bun, mai ales că în campionatul nostru vedem foarte puțini fotbaliști care mai amenință poarta de la distanță”, a continuat Rotariu.

ADVERTISEMENT

Olaru ratează Supercupa României

”Pare un băiat foarte serios, iar majoritatea acțiunilor lui nu sunt doar spectaculoase, ci au și consistență. Nu cred că va fi vândut de cei de la FCSB, pentru că fără el echipa ar slăbi mult. Va ajunge un fotbalist foarte, foarte bun”, a încheiat Iosif Rotariu.

FCSB se vede nevoită să joace fără Darius Olaru în Supercupa României, unde va întâlni campioana CFR Cluj. Partida ar fi trebuit să aibă loc încă dinaintea startului noului sezon, dar a fost amânată din cauza progamului aglomerat cauzat de pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

FCSB ”tremură” înainte de Supercupa României cu CFR Cluj, echipa lui Toni Petrea nereușind niciodată să cucerească trofeul din postura de câștigătoare a Cupei României. Derby-ul dintre liderul din Liga 1 și campioana României nu va avea însă nicio miză financiară. FRF nu oferă nicio premiere pentru câștigătoarea acestei trofeu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: