Fotbal intern

Variantă incredibilă de transfer pentru Gaz Metan Mediaș. „Cei de la Dortmund sunt cei mai insistenți!”

24.12.2018 | 13:21
Variantă incredibilă de transfer pentru Gaz Metan Mediaș. „Cei de la Dortmund sunt cei mai insistenți!”
Cristi Pustai, MIhai Teja și președintele Mărginean au rămas surprinși de interesul celor de la Dortmund pentru Darius Olaru
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este cel mai interesant tânăr jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind remarcat nu doar de managerul sportiv al FCSB, Meme Stoica, dar și de cluburi din afară. Mijlocașul de 20 de ani este monitorizat de câteva formații din străinătate, lucru dezvăluit de președintele ardelenilor Ioan Mărginean.

FANATIK a scris în mai multe rânduri despre interesul celor de la Dinamo Kiev care ar fi dispuși să pună la bătaie 1 milion de euro în această iarnă pentru a-l aduce în Ucraina pe decarul Mediașului. Dar o adevărată lovitură este declarația oferită în exclusivitate pentru FANATIK de către Arcadie Zaporojanu, un apropiat al conducerii Gazului, cu care lucrează pe partea de transferuri.

ADVERTISEMENT

Arcadie Zaporojanu aruncă bomba: „Cei de la Dortmund sunt cei mai insistenți pentru Darius Olaru!”

Olaru poate fi mina de aur a Gazului. Nu doar FCSB este interesată de jucător. Mai sunt alte trei formații. Despre Dinamo Kiev, care l-a urmărit la ultimele meciuri, s-a scris în mai multe rânduri.

Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș este urmărit de Borussia Dortmund!
Mihai Teja și Darius Olaru s-ar putea despărți în această iarnă, jucătorul fiind urmărit și de scouterii celor de la Borussia Dortmund

Ceea ce este cu adevărat de semnalat este interesul crescut al celor de la Borussia Dortmund pentru Olaru. Iar eu îmi asum sută la sută ceea ce vă spun. Dintre toate echipele care-l urmăresc pe Darius, cei de la Dortmund, care încearcă mereu să aducă tineri de mare valoare, sunt cei mai insistenți!”, declară Arcadie Zaporojanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Strategia Gazului în privința lui Darius Olaru: când va pleca de la Mediaș

În ceea ce-l privește pe jucător, acesta a declarat într-un interviu acordat site-ului nostru la începutul sezonului că ar vrea să plece la o echipă din străinătate, deși are o vârstă fragedă. Sunt pregătit să fac pasul la o echipă de afară. Nu mi-e frică de nimic, știu ce am de făcut. Sunt destul de matur ca să știu ce vreau de la fotbal”, declara Olaru.

Arcadie Zaporojanu crede că Darius va pleca de la Gaz Metan abia după finalul acestui campionat, fiind vorba despre o strategie asumată a conducerii ardelenilor. Mediașul se bate pentru un loc de play-off, iar Olaru încearcă să prindă lotul de tineret pentru Europeanul din Italia și San Marino.Eu cred că Olaru nu va pleca până la vară de la Mediaș. Sperăm să jucăm în play-off, Darius să prindă lotul de Euro, îi va crește și cota, astfel că și prețul va fi mult mai mare decât acum. E un risc, dar asumat”, mai spune Zaporojanu pentru FANATIK.

arcadie zaporojanu gaz metan medias
Arcadie Zaporojanu a negociat zilele trecute transferul lui Fortes în China, la Dalian Yifang
  • 20 de ani a împlinit Darius Olaru pe 3 martie, el jucând doar în orașul natal, Mediaș
  • 500.000 de euro este cota actuală a decarului lui Mihai Teja
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri