Sport

Darius Olaru, de neoprit în Virtus – FCSB! A marcat de două ori în primele 11 minute, iar una dintre reușite a fost fantastică!

FCSB și-a început aventura în Champions League în San Marino, pe terenul celor de la Virtus, echipă care n-a trecut jumătatea terenului în primele 20 de minute ale partidei.
09.07.2024 | 22:26
Darius Olaru de neoprit in Virtus  FCSB A marcat de doua ori in primele 11 minute iar una dintre reusite a fost fantastica
Darius Olaru, de neoprit în Virtus - FCSB! A marcat de două ori în primele 11 minute // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

Virtus și FCSB s-au întâlnit în prima manșă a turului 1 preliminar din Champions League. După primele 11 minute tabela arăta 0-2, iar gazdele nu trecuseră de mijlocul terenului.

Darius Olaru, de neoprit în Virtus – FCSB! A marcat de două ori în primele 11 minute, iar una dintre reușite a fost fantastică!

FCSB a venit cu poftă de fotbal în San Marino, unde a fost susținută de un public numeros. Chiar dacă printre titulari s-au numărat mai mulți jucători obișnuiți mai mult cu banca de rezerve la FCSB, roș-albaștrii n-au avut deloc emoții.

ADVERTISEMENT

În minutul 3, FCSB a cerut penalty după o intervenție a portarului asupra lui Daniel Popa. Arbitrul central s-a folosit de tehnologia VAR și a sesizat că în faza premergătoare a fost un henț în care al gazdelor și a dictat penalty. Darius Olaru a executat fără emoții.

Același Olaru (26 de ani) a fost în prim plan cinci minute mai târziu. Căpitanul roș-albaștrilor a marcat de la marginea careului de 16 metri cu un șut fantastic direct sub bara transversală a lui Passaniti.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 2.000 de suporteri au fost prezenți pe stadion, iar dintre aceștia 1.500 sunt români. Fanii roș-albaștrilor l-au fluierat copios pe crainicul partidei când pronunța numele „FCSB” în loc de „Steaua”, cum și-ar fi dorit aceștia.

Gigi Becali nu avea emoții înaintea partidei, când a anunțat că nu se gândește decât la victorie în meciul cu Virtus: „Mergem să câștigăm meciul. Nici nu voiam să iau în considerare primul tur.

ADVERTISEMENT

Acum, că am întâlnit cel mai modest adversar, cu atât mai bine. Nu aveam emoții. Eu mă bat să iau campionatul pentru a ajunge în grupele Champions League”.

Echipele de start în Virtus – FCSB

Virtus: Passaniti – Pupeschi, Rinaldi, De Lucia – Battistini, Montanari, Golinucci, Sabato – Buonocunto, Vallocchia – Benincasa
Rezerve: De Angelis, Gentillini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo
Antrenor: Luigi Bizzotto

ADVERTISEMENT

FCSB: Târnovanu – Crețu, Haruț, Ngezana, Kiki – Edjouma, Șut – Băluță, Olaru, Phelipe – D. Popa
Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

ADVERTISEMENT
1.65 e cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în debutul noului sezon din Superliga cu U Cluj