Fotbal intern

Mijlocașul cerut de Meme Stoica la FCSB, dorit de Craiova lui Rotaru. Preț de transfer cu 6 zerouri! EXCLUSIV

29.04.2019 | 17:00
Mijlocasul cerut de Meme Stoica la FCSB dorit de Craiova lui Rotaru Pret de transfer cu 6 zerouri EXCLUSIV

Darius Olaru probabil că nu va mai fi la Gaz Metan Mediaș și din sezonul viitor. Mijlocașul de 21 de ani care are șanse importante să prindă lotul României pentru EURO de tineret din vară este pe lista mai multor formații din Liga 1. FANATIK a dezvăluit interesul recent al celor de la FCSB, dar pe turnantă s-a poziționat bine în ultima vreme Craiova lui Mihai Rotaru, extrem de interesată de puștiul ardelenilor.

Craiova vrea să i-l sufle FCSB-ului pe Darius Olaru, dar negocierile vor fi dure!

Darius Olaru este o miză din două puncte de vedere. Este un jucător valoros, dar îndeplinește pentru sezonul viitor și criteriul jucătorului sub 21 de ani. Iar acest lucru este foarte important pentru echipele care se interesează de el, mai ales că din toamnă se trece la regula cu doi jucători titulari under 21.

FCSB și-a manifestat iar dorința de a-l transfera în vară, dar din informațiile FANATIK prețul propus celor de la Mediaș nu i-a mulțumit deloc pe aceștia. Becali s-ar fi gândit la 5-600.000 de euro, dar Gazul nu vrea să-l cedeze sub un milion de euro. Vorbim de un preț cu 6 zerouri, care îi face cu ochiul și patronului Craiovei, Mihai Rotaru. Acesta vrea să i-l sufle lui Gigi Becali, pentru că dorește să-și facă anul viitor echipă de titlu.

Darius Olaru, dorit de Mihai Rotaru la Craiova! Îl ratează Gigi Becali
Darius Olaru va continua să se dueleze cu Romario Benzar dacă se va transfera la Craiova

Oltenii i-au luat fața lui Gigi Becali și în cazurile atacanților Andrei Cristea și Carlos Fortes

Nu este prima oară în ultima vreme când Craiova i-ar putea lua fața lui Gigi Becali. S-a întâmplat chiar iarna trecută, când doi dintre jucătorii cu care patronul FCSB s-a lăudat că-i aduce la echipa lui au aterizat la trupa lui Rotaru. Este vorba despre doi atacanți, Andrei Cristea de la Iași și Carlos Fortes de la Gaz Metan.

Și în cazul lui Darius Olaru, care tocmai a fost urmărit din tribună de Meme Stoica la meciul Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș, oltenii ar avea o șansă. Oficialul stelist i-a cerut în mai multe rânduri lui Gigi Becali să-l aducă pe Olaru, dar acesta nu a vrut să ridice prețul. Gigi ar putea fi forțat în această vară de interesul multora pentru un puști cu un potențial de creștere foarte mare.

Darius Olaru, dorit de Mihai Rotaru la Craiova! Îl ratează Gigi Becali
Mihai Rotaru a reușit să aducă la Craiova mai mulți jucători doriți de Gigi Becali la FCSB. Ar putea urma Darius Olaru!

CFR e disperată să transfere jucători under 21 și are o relație bună cu Mediașul

Darius Olaru este un decar extrem de căutat de echipele din Liga 1, pentru el apărând la un moment dat, înainte de revenirea lui Dan Petrescu, și varianta CFR Cluj. Nu s-a materializat încă nimic, dar lucrurile sunt interesante.

Iar CFR chiar are nevoie urgentă, în primul rând numeric, de jucători sub 21 de ani ținând cont de regula din sezonul următor. În acest moment, CFR îi are doar pe Costache și pe Petrila și, probabil, și pe Mailat, care revine după împrumutul de la Gaz Metan. Având în vedere relațiile bune dintre cele două cluburi, mai ales după numirea lui Edi Iordănescu la Mediaș, CFR ar avea o șansă la Olaru, chiar la prețul cerut de ardeleni. Ultimul cuvânt îl va avea însă Dan Petrescu, care nu e totuși super-încântat de mijlocaș.

  • 900.000 de euro este cota actuală a lui Darius Olaru
  • 3 posturi poate acoperi mijlocașul născut pe 3 martie 1998: mijlocaș dreapta, stânga și central