Fotbal intern

Darius Olaru e pregătit să joace pentru FCSB, dar crede că CFR e favorită la titlu. “Numeric și calitativ, lotul ardelenilor este foarte bun!”

24.09.2019 | 10:21
Darius Olaru e pregatit sa joace pentru FCSB dar crede ca CFR e favorita la titlu Numeric si calitativ lotul ardelenilor este foarte bun

Darius Olaru a fost cumpărat de Gigi Becali de la Gaz Metan în perioada de mercato din vară, dar decarul în vârstă de 21 de ani a fost lăsat de FCSB să evolueze pentru formația din Mediaș pentru a prinde experiență. Fotbalistul susține că este pregătit să joace pentru formația roș-albastră și copieze un coechipier de la U21.

Darius Olaru crede că CFR Cluj e favorită la titlu

Dennis Man a locuit alături de tatăl său când a venit la București de la Arad, toate acestea pentru ca tânărul fotbalist să fie supravegheat cu atenți și să nu își piardă nopțile. Astfel, Darius Olaru a decis să o aducă pe mama sa la București pentru a-l ajuta să se acomodeze la viața din capitală, a anunțat fotbalistul într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Întrebat cine e favorită la titlu, Darius Olaru a răspuns: “CFR Cluj! A știut să își împartă lotul foarte bine încât să ducă luptele pe toate fronturile. Numeric și calitativ, lotul ardelenilor este foarte bun”, a spus fotbalistul pentru sursa citată mai sus. Acesta a comentat și în legătură cu aventura pe care o va avea la FCSB, echipă care l-a cumpărat în vară.

Darius Olaru în meciul dintre Franța U21 și România U21 de la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu
Darius Olaru în meciul dintre Franța U21 și România U21 de la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu

Urmează exemplul lui Dennis Man. “Sper ca mama să se mute cu mine la București!”

“Mă gândesc doar la Gaz Metan și vreau să contribui ca echipa să se califice în play-off. Eu vreau foarte mult să las formația în top 6. Acesta este visul meu pe care vreau să îl îndepinesc. FCSB va ajunge fără probleme în play-off. De fapt, cred că va fi în primele trei din Liga 1 până la finalul sezonului regulat”, a mai spus Darius Olaru.

Acesta a vorbit și despre viața de la București. “Nu cred că vor fi probleme fiindcă, sper eu, ca și mama să se mute cu mine acolo. Nu cred că voi avea probleme, mai ales că sunt un copil cuminte. Sunt un tip modest, cu gândul doar la fotbal. Și vreau să ajung mult mai sus în carieră, nu doar la Steaua, îmi doresc să ajung în străinătate. Merg când am vreme la biserică, atunci când nu sunt în cantonament. Credința mă ajută să fiu mai bun ca fotbalist și ca om.”