Sport

Darius Olaru e pregătit să revină pe teren în meciul cu Finlanda. ”Ne apasă un pic. Nu acesta este nivelul nostru”

Mijlocașul Darius Olaru nu a prins lotul pentru meciul cu Bosnia și Herțegovina, dar este pregătit să revină pe teren în duelul cu Finlanda de la sfârșitul săptămânii.
10.06.2022 | 13:50
Darius Olaru e pregatit sa revina pe teren in meciul cu Finlanda Ne apasa un pic Nu acesta este nivelul nostru
Darius Olaru este pregătit să revină pe teren în duelul România - Finlanda de la sfârșitul săptămânii. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a fost titular în eșecul 0-2 de la Podgorica, cu Muntenegru, și nu a prins lotul pentru meciul cu Bonsia și Herțegovina. Mijlocașul este pregătit pentru meciul cu Finlanda, primul pe teren propriu al României, în actuala ediție de Liga Națiunilor.

Mesaj de luptă înaintea partidei cu Finlanda

Fotbalistul vicecampioanei FCSB a avut un sezon excelent în Casa Pariurilor Liga 1 și este văzut de selecționerul Edi Iordănescu o soluție optimă pentru meciurile naționalei în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

După două eșecuri în tot atâtea meciuri disputate în actuala campanie europeană, ”tricolorii” le-au rămas datori suporterilor. Darius Olaru e pregătit să revină pe teren și are un mesaj de luptă pentru coechipieri.

”Normal că n-ar trebui să ne temem. Trebuie să ne dorim mai mult decât ei și să dăm mai mult pentru a obține victoria. Calitate avem și trebuie să arătăm în teren.

ADVERTISEMENT

Nu cred că acesta este nivelul. Eu cred că putem să ne ridicăm așteptările. Cred că putem mult mai mult și sperăm să arătăm și pe teren asta. 

Se discută foarte mult în presă despre chestia asta și normal că ne apasă un pic că în ultimii ani nu au fot rezultate foarte bune”, a spus Darius Olaru, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Criticile la adresa ”tricolorilor” îl deranjează pe Darius Olaru

Darius Olaru a vorbit și despre criticile care le-au fost aduse ”tricolorilor” și selecționerului și consideră că echipa are nevoie de încurajări pentru a avea rezultatele așteptate de toată lumea.

”Ar fi mai bine să nu mai citim ce se scrie în presă. Citind şi știind că lumea are aşteptări, poate nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. Am văzut foarte multe comentarii negative. Mai bine nu mi-aş da cu părerea.

ADVERTISEMENT

Asta este mentalitatea noastră. Ce putem să facem decât să ne ridicăm când avem ocazia?”, a comentat Olaru.

Darius Olaru, de partea căpitanului Vlad Chiricheș

Mijlocașul echipei naționale a vorbit și despre zvonurile apărute în media, referitoare la posibila retragere a căpitanului Vlad Chiricheș.

Olaru are numai cuvinte de apreciere la adresa liderului din vestiar și nu crede că acesta va face un pas în spate, deși este văzut de foarte multă lume principalul vinovat pentru înfrângerea de la Podgorica.

”El vorbeşte tot timpul cu noi şi ne ajută (Vlad Chiricheș – n.r.). Nu cred că se pune problema de retragere. E un jucător important pentru naţională.

Noi îl susţinem şi îl vrem alături de noi. Nu am arătat destul de multă dorinţă. Avem nevoie şi cred că vom obţine victoria pe teren”, a mai spus Olaru.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,10 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT