Sport

Darius Olaru, iertat de amenda de 5000 de euro! Anunţul patronului FCSB

Suspendarea din meciul cu Viking și calificarea FCSB-ului în grupele Conference League l-au salvat pe Darius Olaru de amenda de 5.000 de euro. Iertarea este, însă, condiționată de Gigi Becali.
26.08.2022 | 13:39
Darius Olaru iertat de amenda de 5000 de euro Anuntul patronului FCSB
Suspendat pentru returul cu Viking, darius Olaru a fost iertat de amenda de 5.00 de euro, de patronul Gigi Becali, după calificarea FCSB în grupele COnference League. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a luat un cartonaș galben în prelungirile primei manșe dintre FCSB și Viking 1-2 la București și fotbalistul urma să fie amendat cu 5.000 de euro pentru gestul său care i-a adus și suspendarea pentru partida din Norvegia. Gigi Becali l-a iertat.

Ce l-a convins pe Gigi Becali să-l ierte pe Darius Olaru

FCSB a avut o misiune infernală la Stavanger în disputa cu Viking din manșa a doua din play-off-ul Conference League. Învinsă la București 1-2 și cu Darius Olaru suspendat, vicecampioana a făcut o risipă enormă de efort în Norvegia.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au obținut calificarea în grupele Conference League la ultimul atac, când Florinel Coman a fost faultat în careu și Radunovic a transformat perfect lovitura de pedeapsă.

Patronul Gigi Becali este convins că divinitatea a ”aranjat” lucrurile așa cum a trebuit și că absența lui Darius Olaru a fost una benefică. Omul de afaceri a anunțat că îl iartă pe fotbalist de amenda de 5.000 de euro pe care o anunțase după meciul tur.

ADVERTISEMENT

”Îl iert pe Darius Olaru de amendă, poate dacă juca nu ne calificam. Îl iert de 5.000 de euro, dar nu-l mai las să plece. El când va pleca va pleca la o echipă mult mai mare și va lua un salariu dublu față de cât lua acum”, a spus Becali la Pro Arena.

Amenda drastică nu a fost singura sancțiune propusă pentru Darius Olaru. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate fotbalistul nu a fost inclus în lotul care a făcut deplasarea la Stavanger, pentru a fi alături de coechipieri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să o readucă pe Real Madrid la București

Patronul clubului FCSB a reiterat ideea că echipa lui va domina fotbalul intern mulți ani de acum încolo și a mărturisit că cea mai mare dorință este de a o readuce pe Real Madrid la București.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2006/2007 în grupele Ligii campionilor. Atunci spaniolii s-au impus cu 4-1 la București și cu 1-0 la Madrid, după un autogol antologic al lui Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

”La anul, eu vă promit acum, că la anul pe timpul acesta suntem în grupele Ligii Campionilor și aducem iar Real Madrid la București. Asta mi-e dorința”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT