Fotbal intern

Darius Olaru s-a antrenat la o zi și jumătate după contactul dur cu olteanul Nițu. Ar putea juca derby-ul cu CFR Cluj. EXCLUSIV

10.03.2020 | 23:59
Darius Olaru sa antrenat la o zi si jumatate dupa contactul dur cu olteanul Nitu Ar putea juca derbyul cu CFR Cluj EXCLUSIV
Darius Olaru, la antrenament la o zi după lovitura dură din FCSB - Craiova. Foto FB Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a sărit la cap cu olteanul Luis Nițu în debutul meciului FCSB – Craiova de pe Arena Națională din etapa a doua a play-off-ului. Mijlocașul roș-albaștrilor a fost lovit violent în pomete de Nițu și a părăsit terenul în minutul 11.

Darius Olaru a ajuns la spital în timp ce colegii săi jucau meciul cu oltenii, iar veștile ulterioare au fost bune. Nu a fost vorba de fractură de pomete, așa cum se anticipa. La o zi și jumătate după FCSB – Craiova 4-1, Darius Olaru s-a antrenat alături de colegii săi!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,60 este cota pentru „gol Adrian Petre”. Vezi aici toate cotele!

Darius Olaru s-a antrenat normal la o zi și jumătate după ce Nițu l-a lovit cu capul în pomete

Imediat după terminarea partidei dintre FCSB și Craiova, antrenorul Bogdan Vintilă a vorbit despre situația lui Darius Olaru, pe care a fost nevoit să-l schimbe cu Ionuț Vână. Luis Nițu, sărind la cap cu stelistul, l-a lovit cu capul în pomete.

ADVERTISEMENT

Toți cei de la FCSB vorbeau despre fractură de pomete, Vintilă și ulterior patronul Gigi Becali declarându-se nemulțumiți că arbitrul Istvan Kovacs nu i-a dat cartonaș roșu olteanului. De fapt, Kovacs nu-i dăduse nici „galben”…

Olaru era la spital și târziu în noaptea de duminică spre luni, cei de la FCSB au primit vestea bună. Nu e fractură! Lovitura a fost puternică, Darius Olaru a rămas cu un hematom evident la pometele stâng, dovadă fiind fotografia postată de Mihai Stoica pe FB.

ADVERTISEMENT

Veștile bune au continuat pentru Bogdan Vintilă și cei de la FCSB. Marți, la o zi și jumătate după acea lovitură dură, Darius Olaru s-a antrenat cot la cot cu colegii săi și poate fi luat în calcul pentru derby-ul cu CFR Cluj, de duminică, 15 martie, din Gruia.

Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis, vești proaste. Încă sunt pe lista indisponibililor

Nu toate sunt roz în lotul vicecampioanei. Doi dintre absenții importanți ai FCSB-ului contra oltenilor, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis, nu sunt nici acum refăcuți.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu s-au antrenat alături de colegi la prima ședință de pregătire a săptămânii derby-ului cu CFR Cluj. Grecul, o variantă așteptată pentru postul de fundaș stânga, a făcut doar alergări ușoare.

Lista indisponibililor este completată de Harlem Gnohere, dar accidentarea acestuia este serioasă și îl ține departe de gazon pe „Bizon” pentru minim o lună, cum dezvăluia recent antrenorul Bogdan Vintilă.

  • 10 august 2014 este data la care FCSB a câștigat ultima oară pe terenul lui CFR Cluj. De atunci s-au disputat 8 partide: două victorii CFR și 6 remize!
  • 7 partide din 7 a jucat Darius Olaru pentru FCSB în Liga 1, toate titular, reușind să marcheze de două ori
ADVERTISEMENT
Tags: