Fotbal intern

Darius Olaru, lovit dur de Luis Nițu într-un duel aerian! Jucătorul FCSB-ului, transportat la spital cu ambulanța. A suferit o fractură de pomete

08.03.2020 | 23:01
Darius Olaru lovit dur de Luis Nitu intrun duel aerian Jucatorul FCSBului transportat la spital cu ambulanta A suferit o fractura de pomete
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, a fost lovit dur de Luis Nițu într-un duel aerian în startul meciului cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,22 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!


UPDATE, ora: 23:00/ La finalul meciului, Bogdan Vintilă a declarat că Darius Olaru a suferit o fractură de pomete, în urma duelului cu Luis Nițu din minutul doi.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru s-a lovit, are o fractură de pomete, eu zic că la situații de genul acesta se dă cartonașul roșu”, a declarat Bogdan Vintilă.


Darius Olaru, lovit dur de Luis Nițu într-un duel aerian

În minutul 2 al partidei de pe Arena Națională, Luis Nițu l-a lovit extrem de dur pe Dariu Olaru într-un duel aerian în care s-au dat cap în cap și ambii jucători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Dacă atacantul Universității Craiova și-a revenit repede, Darius Olaru a rămas minute bune pe gazon, în timp ce staful medical al ”roș-albaștrilor” îl monitorizau atent înainte să-l ridice de pe gazon.

Olaru, înlocuit de Vînă

După câteva momente de spaimă, mijlocașul FCSB-ului a ieșit în afara terenului și i-a fost pus un pansament la arcadă pentru a-i opri sângerarea, iar apoi a revenit pe teren.

ADVERTISEMENT

Însă, Darius Olaru nu a mai rezistat pe gazon decât până în minutul 10, când vădit amețit, a părăsit terenul, iar în locul său antrenorul Bogdan Vintilă l-a introdus pe Ionuț Vînă.

Olaru, luat cu salvarea

Jucătorul adus în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș a fost dus imediat la ambulanța aflată în incinta Arenei Naționale. Olaru a fost urcat în salvare și a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

ADVERTISEMENT

Și Universitatea Craiova a avut parte de o problemă medicală. Chiar la încălzirea de dinaintea meciului, Valentin Mihăilă s-a accidentat, cel mai probabil la spate, iar locul său în primul 11 a fost luat de Ștefan Bairam. Internaționalul de tineret a urcat la tribuna oficială de unde urmărește derby-ul.

Fanii FCSB, spectacol pe străzi

Partida FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, se dispută fără spectatori, după ce autoritățile  au interzis activitățile din țara noastră care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane din cauza epidemiei de coronavirus.

Ultrașii „roș-albaștri” nu au ratat șansa de a crea o atmosferă de mare meci. Pe străzile din oraș, cu o oră înaintea primului fluier, câteva zeci de suporteri s-au strâns, au cântat și au aprins torțe.

ADVERTISEMENT