Fotbal intern

Darius Olaru, nerăbdător înainte de CFR Cluj – FCSB: „Ne avantajează că nu vor fi spectatori!” Video

22.05.2020 | 21:19
Darius Olaru nerabdator inainte de CFR Cluj  FCSB Ne avantajeaza ca nu vor fi spectatori Video
ADVERTISEMENT

Darius Olaru, mijlocașul FCSB-ului, este nerăbdător înaintea meciului cu CFR Cluj din „Gruia” și consideră că „roș-albaștrii” vor fi avantajați pentru că nu vr fi spectatori în tribune.

Darius Olaru, nerăbdător înainte de CFR Cluj – FCSB

Darius Olaru vrea să se reia campionatul cât mai repede și visează la meciul cu CFR Cluj, care este decisiv pentru lupta la titlu: Va fi un pic ciudat, știm ce înseamnă pentru noi, spectatorii. Ne susțin și nu cred că ne va avantaja situația asta.

ADVERTISEMENT

De această dată, la meciul cu CFR, ne avantajează că jucăm fără spectatori. Jucăm la Cluj, va fi un meci decisiv. Ne vom pregăti bine, vom trata bine și sper să câștigăm acest meci”.

„Dacă vom câștiga acest meci, vom lua o poziție mult mai bună. Vom fi acolo”, a mai spus Darius Olaru pe contul de Facebook al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Interviu exclusiv cu Darius Olaru!

#Olaru #interviu #cantonamentAici puteți urmări un interviu exclusiv oferit de Darius Olaru pentru FCSB din cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB.

Posted by FCSB on Friday, 22 May 2020

„Încercăm să ne adaptăm cât mai repede!”

Darius Olaru a continuat și mărturisește că fotbaliștii traversează o perioadă dificilă, dar încearcă să se adapteze cât mai bine, pentru a reveni cu forțe noi la reluarea campionatului.

„Este o perioadă foarte grea pentru toată lumea, ne antrenăm câte patru. Nu avem ce face, încercăm să ne antrenăm cât mai bine. Avem foarte multe antrenamente fizice, nu ne putem antrena cu mingea. Încercăm să ne adaptăm cât mai bine”, a spus Olaru.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Vali Crețu, titularul incontestabil de la FCSB pe poziția de fundaș dreapta, s-a accidentat la antrenament și îi poate da peste cap planurile lui Bogdan Vintilă, care vrea să pregătească echipa de luptă, pentru a ataca titlul în Liga 1.

Jucătorii FCSB-ului au efectuat vizita medicală, mai multe imagini fiind postate pe rețelele de socializare: „Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical Chiajna.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri au ajuns în grupe de câte patru și la ore diferite, conform recomandărilor și au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic”.

ADVERTISEMENT
Tags: