Fotbal intern

Darius Olaru, ofertă de 1,7 milioane de euro din Rusia. Reacția lui Gigi Becali. Exclusiv

19.01.2021 | 19:00
Darius Olaru oferta de 17 milioane de euro din Rusia Reactia lui Gigi Becali Exclusiv
Darius Dumitru Olaru in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri 15 ianuarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Darius Olaru, mijlocașul de 22 de ani al celor de la FCSB, este dorit în campionatul Rusiei de către Rubin Kazan. Oferta de 1,7 milioane de euro pentru jucătorul venit de la Mediaș l-a nemulțumit din start pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Din informațiile FANATIK, rușii îl urmăresc de mai multă vreme pe titularul naționalei under 21 al României și s-au decis la finalul anului trecut să-și transmită disponibilitatea financiară pentru o eventuală mutare. Dar oferta celor de la Rubin Kazan este departe de prețul pe care Gigi Becali și-a propus să-l obțină pe Olaru, acesta fiind unul dintre jucătorii pe care Gigi așteaptă 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, ofertă de 1,7 milioane de euro din Rusia, de la Rubin Kazan, care a dorit să-l aducă și pe Gică Hagi antrenor

Darius Olaru a devenit punct fix la mijlocul terenului pentru FCSB. În sistemul 4-3-3 pe care-l joacă Toni Petrea, Darius Olaru este unul dintre interi, de obicei în partea dreaptă. A mai fost folosit și în trio-ul din față când erau indisponibilități, dar postul pe care dă cel mai bun randament jucătorul venit de la Gaz Metan este de inter dreapta.

În ceea ce privește ofertele pe care jucătorii liderului le-ar avea, a apărut de curând și numele lui Olaru, pe lângă cele ale „consacraților” pe piața mercato Dennis Man sau Coman, dar și Tănase sau Olimpiu Moruțan. Ultimul a avut, cum a declarat și Gigi Becali, și Florin Vulturar, impresarul său, una dintre cele mai consistente oferte, peste 10 milioane de euro în Arabia Saudită, despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru nu este încă la „nivelul” zecilor de milioane de euro. Deși în spațiul public au apărut discuții despre o ofertă de 7 milioane de euro din fotbalul occidental pentru jucătorul medieșean, informațiile site-ului nostru spun că realitatea e puțin diferită.

Singurul interes confirmat pentru Olaru este de la Rubin Kazan, formația din Rusia care l-a dorit și pe Gică Hagi antrenor la un moment dat. Dar Rubin nu are „puț” de petrol în curte, astfel că suma avansată pentru transferul lui Darius Olaru de la FCSB la Kazan ar fi de 1,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a început să râdă când a auzit câți bani vor să dea rușii pentru transferul lui Darius Olaru de la FCSB

Suma avansată de ruși pentru Olaru este departe însă de ceea ce Gigi Becali și-a propus să obțină pentru jucătorul său. De fapt, în momentul în care patronul FCSB a fost informat câți bani vor să dea cei de la Rubin pentru mijlocaș, Becali a început să râdă.

E glumă? Trebuie să pluseze mult dacă vor să începem măcar negocierile”, ar fi fost cuvintele lui Becali despre cei 1,7 milioane de euro avansați de tătari, o sumă care este mai mică chiar și decât cota lui Olaru de pe site-urile de specialitate!

ADVERTISEMENT

„Eu am nevoie de Olaru să iau titlul. Câți ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experiență, devin mai buni. Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaș care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va crește în joc și voi lua și mai mulți bani pentru el” – Gigi Becali despre Darius Olaru pentru prosport

Dacă pentru Man, Coman sau Moruțan Gigi Becali anunță pretenții de 14-15 milioane de euro, în cazul mijlocașului medieșean acestea se situează undeva la jumătate. Multe depind și de turneul european de tineret la care Darius Olaru va participa în acest an, al doilea al său consecutiv după semifinala din 2019 din Italia.

Gabi Iancu a ajuns tot în Rusia, la Ahmat Groznâi, pe doar 400.000 de euro. Nici rușii nu mai au banii de altădată!

Liga 1 tocmai a dat un jucător în prima divizie din Rusia. Este vorba despre plecarea lui Gabi Iancu de la Viitorul la Ahmat Groznîi, mutare despre care FANATIK v-a informat în exclusivitate.

Gică Hagi nu a încasat foarte mulți bani pe Iancu, pe care mai izbutise să-l vândă o dată, situație similară și la Chițu sau Ianis Hagi. Ahmat Groznîi a achitat doar 400.000 de euro pentru golgeterul celor de la Viitorul, încă un semn că nici la ruși nu mai sunt milioanele de euro de acum câțiva ani.

  • 600.000 de euro a plătit FCSB celor de la Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Darius Olaru, realizat în ianuarie 2020
  • 30 iunie 2024 este dead-line-ul contractului lui Olaru cu FCSB, el aflându-se în acest moment la cea mai bună cotă a carierei: 2.000.000 de euro!

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT