Sport

Darius Olaru, omul criticat la Fanatik SuperLiga, schimbat la pauză în FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Ce explicații a dat fotbalistul. Update

Darius Olaru, căpitanul FCSB, schimbat în premieră la pauză în derby-ul cu Universitatea Craiova. Andrei Cordea l-a făcut uitat.
18.03.2023 | 22:47
Darius Olaru omul criticat la Fanatik SuperLiga schimbat la pauza in FCSB  Universitatea Craiova 11 Ce explicatii a dat fotbalistul Update
Darius Olaru e evalat la 5,3 milioane de euro și a reușit doar 1 gol și 5 pase decisive în 27 de meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-03-2023
20:50

Olaru a cerut înlocuirea din cauza oboselii

Căpitanul echipei FCSB, Darius Olaru, a dezvăluit că el a fost cel care a cerut schimbarea în meciul cu Universitatea Craiova, deoarece nu era la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

”Știam că ne va aștepta un meci dificil, am primit un gol foarte ușor și am alergat după egalare. Sperăm că va fi mai bine în următorul meci. E frustrant, ne doream să începem bine play-off-ul, nu am reușit, dar cred că vom arăta din ce în ce mai bine.

Sperăm să ne revenim. Am acuzat o stare nu prea bună, am fost răcit toată săptămâna și am cerut să fiu schimbat pentru că simțeam că nu pot să-mi ajut echipa. Cred că vom rezolva problemele. Ne dorim cu toții să obținem locul 1, vom vedea și dacă vom putea”, a declarat Olaru.

FANATIK a dezvăluit că Darius Olaru va fi convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus, însă mijlocașul a dezamăgit în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a mutat la pauză! Darius Olaru, înlocuit în FCSB – Universitatea Craiova! Andrei Cordea, aruncat în luptă

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar Gigi Becali a tăiat în carne vie la pauză și l-a scos din teren pe mijlocașul central.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB evaluat conform Transfermarkt la 5.300.000 de euro a fost înlocuit cu Andrei Cordea, care și-a făcut simțită prezența imediat pe teren și a avut o coazie uriașă în minutul 53. Cordea și-a mai creat o ocazie mare trei minute mai târziu.

În 24 de meciuri în care a fost titular la FCSB, Darius Olaru nu a fost niciodată schimbat încă de la pauză, cu excepția meciului împotriva Chindiei Târgoviște, când a fost înlocuit în minutul 7 din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, pus la zid de Gheorghe Mustață după meciul cu UTA

Olaru a fost învinuit de galeria FCSB-ului și pentru înfrângerea de la Arad cu UTA: „Ne pare rău că am avut ocazia să ne apropiem de lider și să ne fie programul mai ușor în play-off. Nu știu, cred că s-a rupt jocul cu nonșalanța lui Olaru, s-a rupt jocul la mijloc.

Ce să facem? Olaru nu a fost la capacitate maximă, cum joacă el. Este fotbalist bun, de echipa națională, nu s-a ridicat la nivelul lui. În momentul în care nu ai mijloc ești mort. Hai să nu mai dăm vina că l-a scos Gigi pe Edjouma.

ADVERTISEMENT

Echipa nu stă numai într-un jucător dacă vrei să joci fotbal. Ai avut la mijloc pe Olaru, pe Șut. Olaru nu s-a ridicat la capacitatea lui normală de fotbalist. Aici a greșit, trebuia să îl scoată pe Olaru. Dar altădată mai face câte o schimbare d-aia bună și îl lăudăm și îl ridicăm sus, și acum că le face prost…”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alin Buzărin l-a criticat și el pe căpitanul FCSB: „Ai 7 cuțite în tine și nu plângi”

Jurnalistul Alin Buzărin consideră că Darius Olaru nu are față de căpitan la FCSB: Nu te apuci tu să te smiorcăi ca o babă pe acolo că nu știu ce s-a întâmplat. Ai șapte cuțite în tine și nu plângi dacă vrei banderola asta. Atunci lasă banderola dacă asta e firea ta, bagă alunecări, du-te, că după ce se termină meciul mergem peste drum la mall la filme indiene și udăm acolo cinci kg de prosoape că plângem. Poți plânge, dar atunci când ești emotiv, rămâi cu emoția. Nu mai pretinde să fii liderul FCSB-ului dacă ai emoții.

ADVERTISEMENT

De ce să plâng că am luat al 4-lea galben? Plâng după. Mă închid în baie și plâng după. Cum știu să se tundă înainte de meci lucrează ăla la învelișul lor o oră și jumătate. Le face diverse dungi pentru că sunt atenți cu imaginea lor și la minus 17 grade nu mai poartă maletă cred că d-aia s-au scos tricourile cu mânecă lungă să se vadă ce scrie de la cot în jos și pe picioare coboară jambierele asta înseamnă că țin la imaginea lor.

Când plângi tot imaginea ta e. Ipostaza de căpitan cere bărbăție, forță. Cere a îți veni ție să plângi, dar nu plângi că îi faci și p-ăia să plângă și strângi lacrimile cu mopul pe acolo. Nu e de plâns. Bă dacă sunt căpitan nu plâng eu, lasă să plângă ăia”, a spus jurnalistul la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT