Fotbal intern

Prețul lui Darius Olaru cerut de Gaz Metan. Plătește Becali? Cine l-a urmărit la Dinamo-Mediaș

27.11.2018 | 17:07
Pretul lui Darius Olaru cerut de Gaz Metan Plateste Becali Cine la urmarit la DinamoMedias
ADVERTISEMENT

Darius Olaru de la Gaz Metan este tot mai aproape de plecare în pauza de iarnă, iar prețul este pe măsură. Ofertele din străinătate continuă să se adune pentru puștiul U21, care este titular indiscutabil în formula lui Mihai Teja.

Darius Olaru a fost urmărit la meciul din ultima etapă, din „Ștefan cel Mare” împotriva lui Dinamo, 1-1, de un trimis al celor de la Dinamo Kiev, care a venit însoțit de impresarul Arcadie Zaporojanu.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, preț de 850.000 de euro plus procente

Vestea bună pentru Darius Olaru este că scouterul ucrainenilor a fost plăcut impresionat de evoluția decarului de la Mediaș. Și nu este prima oară când îl monitorizează… Vestea mai puțin bună, dacă se poate spune așa, este că Zaporojanu și invitatul său au ajuns aproape de minutul 30, ratând o bună parte din meci?)

Nu doar că Dinamo Kiev e interesată de mijlocaș, dar deja i-a chestionat pe oficialii celor de la Gaz și despre prețul pentru care-l pot transfera pe Darius. Ioan Mărginean a declarat în mai multe rânduri că Olaru va pleca pe 1 milion de euro în străinătate. Din informațiile FANATIK.RO, celor de la Dinamo Kiev li s-a dat de înțeles că afacerea se poate face pentru 850.000 de euro plus procente dintr-un eventual transfer.

ADVERTISEMENT
darius olaru gaz metan medias cfr cluj
Puștiul de 20 de ani al Mediașului, Darius Olaru, a făcut meciuri bune și contra campioanei CFR Cluj

Și Dinamo Moscova a dat semnale de transfer pentru Darius Olaru

Atât cere Mediașul în iarna aceasta, pentru că prețul poate crește după o eventuală prezență în play-off a Gazului cu Olaru titular dar, mai ales, o prezență a fotbalistului cu naționala de tineret la turneul final european de vara viitoare.

Dinamo Kiev vine puternic pe turnantă după ce o altă formație din spațiul ex-sovietic, Dinamo Moscova, l-a urmărit pe Olaru în tot sezonul de toamnă. FANATIK.RO a scris despre interesul rușilor și despre suma de 1 milion de euro pe care fosta formație a lui Dan Petrescu se pregătește să o înainteze în această iarnă. Mărginean este un tip pragmatic și joacă pe mai multe fronturi, iar Dinamo Kiev i se pare o formație mai decisă să-i cumpere „briliantul” de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e interesat, dar nu e disperat să-l ia pe Olaru

În aceste condiții, se diminuează șansele ca Darius Olaru să ajungă la FCSB, așa cum și-ar dori Meme Stoica, dar și cum a declarat Gigi Becali zilele trecute. „Pe Olaru îl vreau. Să zicem că dau 500.000 de euro pe el. Îmi place şi Fortes. Dăm 50.000 pe el dacă îl vindem pe Gnohere. Sunt doi jucători care îmi plac”, spunea patronul FCSB.

darius olaru gaz metan
Darius Olaru a declarat într-un interviu pentru FANATIK că a simpatizat cu Dinamo în copilărie, că nu refuză FCSB, dar ar vrea să plece „afară”

Suma de transfer pe care o vehiculează Becali ar fi undeva la jumătate din pretențiile Mediașului. Plus că șefii de acolo încearcă să-și plaseze marfa în străinătate, Mărginean având recent o reacție dură la adresa lui Gigi Becali, iar Pustai întărind opinia președintelui său. Darius Olaru a declarat într-un interviu EXCLUSIV pentru FANATIK.RO acum două luni că este pregătit să plece la un club de afară.

ADVERTISEMENT
  • Noi vrem să îl vindem pe Olaru în străinătate. Ați văzut că a debutat la tineret cu Belgia, a dat și gol, iar a doua zi deja am primit un telefon de afară care se interesa de el” – Cristi Pustai
  • 500.000 de euro este cota lui Darius Olaru în acest moment, el împlinind 20 de ani pe 3 martie 2018
ADVERTISEMENT