Fotbal intern

Darius Olaru, recuperat şi titular în finala Cupei FCSB – Sepsi. Acesta e primul 11 al lui Toni Petrea

22.07.2020 | 10:34
Darius Olaru recuperat si titular in finala Cupei FCSB  Sepsi Acesta e primul 11 al lui Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este recuperat! Aceasta este vestea bună pe care antrenorul Toni Petrea a primit-o cu câteva zile înainte de finala Cupei României dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe.

UPDATE, 22 iulie, ora 10:36 / Conform prosport.ro, Darius Olaru va fi titular în meciul cu Sepsi. FANATIK a anunţat încă de pe 20 iulie că mijlocaşul de 22 de ani a fost recuperat şi va fi apt pentru finala Cupei României.

ADVERTISEMENT
  • Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțâru – Vână, Ovidiu Popescu, Olaru – Man, Tănase, Coman

ŞTIRE INIŢIALĂ – 20 iulie, ora 16:45

Mijlocașul venit de la Mediaș a fost recuperat în urma accidentării suferite după returul semifinalei de Cupă cu Dinamo. Darius Olaru a acuzat dureri la picior și a ieșit din programul echipei pentru o săptămână.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Olaru este foarte importantă pentru Toni Petrea, care debutează ca antrenor principal la FCSB cu un meci în care se joacă cu trofeul de masă, finala cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Darius Olaru a fost recuperat pentru finala de Cupa României FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe. A intrat în programul echipei în această săptămână

Darius Olaru, 22 de ani, s-a accidentat în manșa a doua a semifinalei de Cupă cu Dinamo. Se întâmpla cu doar câteva zile înainte ca FCSB să se deplaseze la Craiova pentru derby-ul cu oltenii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că jucătorul adus de la Mediaș la începutul acestui an nu va face deplasarea în Bănie. Acuza dureri la picior, nu s-a antrenat și a efectuat un RMN imediat după semifinala cu „câinii”.

Prima investigație nu a reușit să-i lămurească pe cei din staff-ul medical al celor de la FCSB, astfel că luni, a doua zi după meciul de pe „Oblemenco”, Olaru a mai făcut un RMN. A fost oprit de la antrenamente pentru toată săptămâna anterioară.

ADVERTISEMENT

El nu intra în calcule pentru meciul FCSB – CFR, dar acesta a fost amânat din cauza depistării pozitive a lui Adrian Păun de la echipa campioană cu Covid 19. Dar Olaru a intrat acum în programul echipei și va fi apt pentru a juca în finala de Cupă de miercuri, 22 iulie, de la Ploiești.

Toni Petrea s-a decis în mare parte asupra primului 11 cu care joacă împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe

Noul antrenor al celor de la FCSB, Toni Petrea, al cărui nume Gigi Becali l-a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIKeste în fața primului meci ca antrenor principal la FCSB.

Petrea ar fi debutat în mod normal împotriva campioanei CFR Cluj, dar amânarea meciului de duminică face ca prima sa partidă roș-albastră să fie finala de Cupă. Din informațiile FANATIK, Petrea pregătise pentru CFR o formulă apropiată de cea pe care vrea s-o trimită din primul minut contra covăsnenilor.

Cum va arăta primul 11 al FCSB în finala de Cupă cu Sepsi

Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțâru – Vână, Ovidiu Popescu, Tănase – Man, Petre, Coman.

Contra Clujului era pregătit puștiul Pantea să joace fundaș stânga, tocmai pentru a-l menaja pe Panțâru în vederea finalei de Cupă. Darius Olaru, care abia a revenit la antrenamente, va fi folosit probabil în partea secundă, în timp ce Ionuț Vână a fost jucat în echipa titularilor la ultimele ședințe de pregătire.

Gigi Becali spune că, dacă FCSB ia Cupa, nu-l mai interesează celelalte meciuri din Liga 1: „Băgăm copiii!”

Cupa României este foarte importantă pentru FCSB. Eventuala câștigare a trofeului îi aduce pe roș-albaștri în posesia biletului de Europa pentru sezonul viitor.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, era mulțumit că meciul cu CFR Cluj s-a amânat și echipa sa va fi mai odihnită pentru finala cu Sepsi. Asta în condițiile în care trupa lui Grozavu a avut în week-end o deplasare dificilă și obositoare la Sibiu.

Dacă noi câștigăm cupa, nu mă mai interesează deloc, băgăm copiii! Dumnezeu hotărăște cine ia campionatul! Eu vreau să iau cupa și după aceea înclin dreptatea. O să jucăm apoi cu prima echipă, dar nu o să ne rupem capul. Ce a făcut Craiova eu nu o să fac niciodată” – Gigi Becali, patron FCSB

Nu doar FCSB va fi sigură de locul european dacă o va bate pe Sepsi, ci și FC Botoșani. În schimb dacă Sepsi câștigă Cupa, ultima reprezentantă a României în Europa se va decide între FCSB și Botoșani, cu avantaj de program pentru echipa lui Becali.

  • 600.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Darius Olaru
  • 6 meciuri din 7 a jucat Olaru pentru FCSB în play-off, fiind integralist în jumătate dintre acestea. A marcat în deplasarea de la Botoșani

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,60 este cota pentru „gol Florinel Coman”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT