Fotbal intern

Darius Olaru se antrenează intens pentru eCupa României: „Joc trei ore pe zi. Nu știu dacă mă voi titulariza”

25.04.2020 | 13:27
Darius Olaru se antreneaza intens pentru eCupa Romaniei Joc trei ore pe zi Nu stiu daca ma voi titulariza
ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Valentin Crețu vor reprezenta FCSB în eCupa României, competiția de FIFA disputată în perioada următoare de cele 14 cluburi din prima ligă. Mijlocașul ofensiv recunoaște că se antrenează trei ore pe zi pentru turneul de pe gazonul virtual, pe care speră să-l câștige.

Darius Olaru se antrenează pentru eCupa României

Pandemia de coronavirus a mutat fotbalulul din stadioane pe consolele de jocuri, Federația Română lansând competiția eCupa României, în care cele 14 cluburi din Liga 1 vor fi reprezentați de jucători în FIFA 20.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, Darius Olaru și Valentin Crețu vor conduce destinele echipei în competiția de pe consolă, iar mijlocașul transferat de la Gaz Metan Mediaș recunoaște că a luat turneul de FIFA în serios și că se antrenează trei ore pe zi.

Am jucat cu mai mulți colegi, și cu Vali, dar și cu Moruțan și Cristea, chiar destul de des. Jucăm aproximativ trei ore pe zi, e mai mult decât o făceam înainte de această pandemie. Sper să fiu în formă.

ADVERTISEMENT

La club suntem mai mulți care jucăm FIFA 20, în modul Ultimate Team, și o facem destul de bine.

Ar fi fost mai mulți colegii de-ai mei care ar fi putut să joace în această competiție, dar eu și Vali am fost aleși, cred că suntem destul de buni. Sper să facem o figură frumoasă amândoi și să ajungem cât mai sus în competiție, chiar să o câștigăm”, a declarat Darius Olaru pentru FRF.

Darius Olaru transmite că prima versiune de FIFA pe care a jucat-o a fost cea din 2004 și recunoaște că întâmpină o dilemă înaintea primei partide din eCupa României: alcătuirea primului „11”.

ADVERTISEMENT

În 2004 am jucat prima oară. În acest mod al jocului, când toți jucătorii au același nivel, contează foarte mult atributele fizice. Nu știu încă dacă mă voi titulariza în meciul de luni sau dacă voi intra pe parcurs. Voi lua o decizie în privința mea până la ora jocului”, recunoaște Darius Olaru.

Programul optimilor de finală

eCupa României debutează luni, de la ora 16:30, odată cu faza optimilor de finală, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din trei meciuri și, pentru oferirea unor șanse egale, toate formațiile vor avea un rating mediu de 85.

ADVERTISEMENT

Programul optimilor de finală din eCupa României:

  • Academica Clinceni – Dinamo, 27 aprilie, ora 16:30
  • Gaz Metan Mediaș – Voluntari, 27 aprilie, ora 18:00
  • FCSB – Sepsi, 27 aprilie, ora 19:30
  • FC Botoșani – Poli Iași, 28 aprilie, ora 16:30
  • Hermannstadt – Chindia, 28 aprilie, ora 18:00
  • Astra – CFR Cluj, 28 aprilie, ora 19:30
ADVERTISEMENT
Tags: