Fotbal international

Darius Olaru și-a ales favoritul de la Campionatul Mondial: „Îi va depăși pe Messi și Ronaldo!”

Darius Olaru și-a ales favoritul de la Campionatul Mondial din Qatar, și anume Kylian Mbappe, despre care spune că îi va depăși pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
07.12.2022 | 14:58
Darius Olaru sia ales favoritul de la Campionatul Mondial Ii va depasi pe Messi si Ronaldo
Darius Olaru și-a ales favoritul de la Campionatul Mondial. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul FCSB-ului a recunoscut că îi place și Luka Modric, de la care crede că poate să învețe multe pentru a pune în practică în jocul său.

Darius Olaru și-a ales favoritul de la Campionatul Mondial

Darius Olaru a analizat Campionatul Mondial din Qatar, iar Kylian Mbappe este favoritul mijlocașului FCSB-ului:m„Nu mă așteptam să fie rezervă Cristiano Ronaldo, dar și Ramos e un atacant tânăr și bun.

ADVERTISEMENT

În ultimele meciuri, Portugalia a arătat mai bine fără Cristiano decât cu el. Cred că își va susține echipa de pe bancă și poate să intre să marcheze.

Cred că Mbappe are timp să îi depășească pe Ronaldo și Messi, chiar și pe Miro Klose la Campionatele Mondiale, dă multe goluri”.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori foarte mult să fim și noi la Campionatul Mondial, pentru că ar fi un vis devenit realitate.

Elveția arată foarte bine, ei sunt favoriți în grupă, dar noi avem meciurile noastre pe care trebuie să le câștigăm. Mai avem trei luni, o să o analizăm și altfel când va veni timpul.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place mult de Modric, a demonstrat din nou la acest Campionat Mondial și-a arătat din nou clasa. Am de învățat de la cei mai buni jucători și îmi face plăcere să îi urmăresc”, a mai spus Darius Olaru.

„Nu plec nicăieri! Mi-aș dori să jucăm pe Ghencea!”

„Avem o formă bună, sper să câștigăm în continuare. De trei ani de când sunt aici, am început prost campionatele și am fugit să recuperăm punctele, acum îmi doresc să le recuperăm și să terminăm pe primul loc, acela e obiectivul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să arătăm ca la meciul cu Rapid, acolo cred că a fost cheia. Dacă va veni Boli îl vom ajuta să se integreze. Mi-aș dori să plece Edjouma pentru că e un jucător bun și merită să prindă un transfer bun în străinătate”, a continuat Darius Olaru.

„Mi-aș dori enorm să ne disputăm meciurile pe Ghencea, acolo e casa noastră. Nu mă gândesc la niciun transfer, sunt aici și nu mă gândesc să plec”, a mai spus mijlocașul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT