Sport

Darko Velkovski și-a bătut joc de Dinamo și de „tata” Kopic. De ce a refuzat să joace meciurile de baraj. Exclusiv

Dinamo s-a despărțit oficial de Darko Velkovski. Fotbalistul macedonean și-a bătut însă joc de echipă și de Zeljko Kopic, refuzând să joace la barjaul de promovare/retrogradare
15.06.2024 | 17:28
Darko Velkovski sia batut joc de Dinamo si de tata Kopic De ce a refuzat sa joace meciurile de baraj Exclusiv
Darko Velkovski și-a bătut joc de Dinamo și de „tata” Kopic. De ce a refuzat să joace meciurile de baraj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darko Velkovski (28 de ani) și-a bătut joc de Dinamo și de antrenorul Kopic înainte să plece în mod oficial din „Ștefan cel Mare”. FANATIK a aflat în exclusivitate cum internaționalul nord-macedonean s-a dat „lovit” când echipa era la greu.

Cum și-a bătut joc Darko Velkovski de Dinamo. L-a trădat pe „tata” Kopic

Darko Velkovski s-a despărțit după doar șase luni de Dinamo. Site-ul nostru a aflat în exclusivitate că fundașul nord-macedonean și-a bătut efectiv joc de echipă. În final de sezon, când Dinamo lupta să rămână în SuperLiga, stoperul a refuzat să mai joace.

ADVERTISEMENT

Velkovski n-a avut nicio problemă medicale, dar s-a „menajat” pentru că își dorea să joace la echipa națională. Pe 3 și pe 10 iunie, naționala Macedoniei de Nord a avut două meciuri amicale, ambele în deplasare, cu Croația și cu Cehia.

Kharma i-a „întors-o” lui Velkovski, care chiar s-a accidentat și astfel n-a putut să evolueze pentru prima reprezentativă. 51 de selecții și 3 goluri are fundașul central pentru naționala Macedoniei de Nord.

ADVERTISEMENT

Darko Velkovski a abandonat-o pe Dinamo când roș-albii erau în focurile retrogradării. El nu a mai jucat pentru „câini” din 4 mai 2024, când Dinamo a făcut 3-3 în deplasarea de la U Cluj. De atunci, echipa lui Zeljko Kopic a mai avut trei meciuri, inclusiv barajul de promovare/retrogradare în SuperLiga, cu Csikszereda.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Velkovski n-a mai vrut să joace pentru Dinamo inclusiv în urma rugăminților lui Kopic. Antrenorul croat a fost omul care a insistat pentru transferul nord-macedoneanului în „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Darko VELKOVSKI! Relația contractuală dintre Dinamo 1948 București și internaționalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final. Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide și a marcat un gol pentru alb-roșiii, în Superligă. Mult succes în carieră, Darko!”, a anunaț Dinamo printr-un comunicat oficial, postat pe pagina oficială de Facebook.

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo

Despărțirea de Darko Velkovski i-a determinat pe șefii lui Dinamo să îi prelungească înțelegerea vetereanului Răzvan Patriche (38 de ani). FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul central va juca în „Ștefan cel Mare” și în sezonul 2024-2025.

ADVERTISEMENT

Mai mult, site-ul nostru a anunțat și noul salariu al lui Patriche la Dinamo. Stoperul va câștiga 7000 de euro pe lună în următorul an de contract cu roș-albii.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Darko Velkovski, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri a adunat fundașul central pentru Dinamo din iarna acestui an
ADVERTISEMENT
Tags: