Sporturi

Darren Cahill, considerat decisiv în victoria obținută de Halep la Turneul Campioanelor: “A scos-o pe Simona din belele”

28.10.2019 | 18:47
Darren Cahill considerat decisiv in victoria obtinuta de Halep la Turneul Campioanelor A scoso pe Simona din belele
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a impus în fața Biancăi Andreescu la Turneul Campioanelor. Fanii tenisului din toată lumea consideră că revenirea lui Darren Cahill în staff-ul Simonei a contat decisiv în meciul în care românca a trebuit să revină de la 0-1 la seturi, salvând și o minge de meci la 6-5 pentru Bianca în actul secund.

Darren Cahill, decisiv în revenirea Simonei Halep

Darren Cahill a revenit în staff-ul Simonei Halep. Deși cei doi declarau recent că vor relua colaboarea de la începutul sezonului viitor, australianul a coborât de mai multe din lojă pentru a-i oferi Simonei sfaturi în timpul partidei cu Bianca Andreescu, din Grupa Violet a Turneului Campioanelor. Fanii tenisului din toată lumea consideră că Darren Cahill a fost decisiv pentru victoria obținută de româncă, reușind să restabilizeze moralul Simonei în momentele în care jocul nu îi ieșea și era condusă de Bianca:

ADVERTISEMENT
  • Darren Cahill a scos-o pe Simona din belele. Unde era antrenorul Biancăi când nu îi ieșea nimic?”
  • “Fantastică victoria Simonei. Darren Cahill a făcut diferența”
  • “Darren Cahill a dus-o pe Simona către victorie după acele sfaturi”
  • “Simona a câștigat după ce salvat o minge de meci. Asta este magia lui Darren Cahill”
  • “Felicitări, Darren Cahill. A reușit să ridice moralul Simonei în cele mai grele momente”

Nadia Comăneci, reacție după victoria Simonei

Nadia Comăneci a reacționat pe contul oficial de Twitter după victoria Simonei Halep. Fosta mare gimnastă a notat: “Team Ca-Lep is back“, referire la importanța antrenorului Darren Cahill în succesul Simonei Halep la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Bianca Andreescu, Simona Halep va disputa al doilea meci din Grupa Violet împotriva Elinei Svitolina, miercuri de la ora României 14:30. Sportiva din Ucraina a câștigat primul meci de la Turneul Campioanelor, 7-6, 6-4, împotriva Petrei Kvitova. De cealaltă parte, Bianca Andreescu va juca cu sportiva învinsă de Svitolina, în primul meci de miercuri de la Shenzhen.