Simona Halep

Darren Cahill a dezvăluit cum o calmează pe Simona Halep în timpul ieșirilor sale nervoase: ”Îmi pun ochelarii și înțelege că trebuie să tacă!”

07.02.2020 | 10:57
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Darren Cahill alcătuiesc un cuplu jucătoare-antrenor de temut în tenisul mondial feminin. Cu tehnicianul australian alături, românca a cunoscut cele mai mari succese în carieră. Între cei doi există o relație strânsă și emoțional în timpul partidelor, iar Cahill a dezvăluit de curând cum o controlează pe Simona din tribune.

Darren Cahill dezvăluie gestul prin care o calmează pe Simona Halep în timpul ieșirilor sale nervoase

Nu de puține ori, Simona Halep are ieșiri extrem de tensionate în timpul meciurilor în care evoluția ei nu este una în acord cu așteptările. S-a văzut asta frecvent în timpul mandatului lui Cahill în loja româncei.

ADVERTISEMENT

Despre aceste porniri nervoase ale Simonei, Darren Cahill a vorbit de curând pentru presa din Australia. Acesta a dezvăluit că are o strategie prin care reușește să o calmeze pe Halep. E necesar un gest extrem de simplu.

”Singurul semnal pe care îl am în timpul meciurilor Simonei este atunci când gesticulează prea mult către mine, îmi pun ochelarii și ea înțelege că trebuie să tacă din gură!”, a dezvăluit Darren Cahill, în presa din țara sa natală.

ADVERTISEMENT

Nervii Simonei au costat-o la Australian Open 2020

În drumul său către semifinalele Australian Open 2020, Simona Halep a avut parte de multe momente de nervozitate. Acestea au costat-o voluntar, dar și involuntar.

Pe de o parte, aceasta și-a propus să doneze bani către victimele incendiilor din Australia, iar pe de altă parte a fost amendată de organizatori pentru ruperea unei rachete în duelul cu Garbine Muguruza din careul de ași.

ADVERTISEMENT

Foarte supărată după ce a pierdut un set pe care l-a avut în mână la un moment dat, Simona a distrus o rachetă, lovind cu ea de ciment. Gestul nervos i-a adus o amendă româncei.

Organizatorii primului turneu de Mare Șlem din 2020 au anunțat că Simona Halep va trebui să plătească o amendă de aproximativ 4.000 de dolari americani.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor

Pe lângă cei 4.000 de dolari din amendă,  Simona Halep a mai lăsat în Australia alte 20.000 de dolari, reprezentând suma promisă pentru victimele incendiilor de vegetație din zonă.

”Sunt fericită să vă anunț că am donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. Promit să mă comport exemplar în viitor @DarenCahill”, a transmis Halep pe Twitter, la câteva zile după ce a revenit în România.

Promisiunea făcută lui Cahill este una legată de pariul făcut de Simona Halep cu antrenorul australian înainte de Australian Open. Atunci, românca a promis 200 de dolari pentru fiecare moment în care îl enervează pe Cahill.

  • 2 este poziția WTA pe care o ocupă Simona Halep în prezent, după finalul Australian Open 2020
ADVERTISEMENT