Darren Cahill a reacţionat după modificările de la turneele de Mare Şlem! “Sunt ridicole!”

Irina Aldea   
in Sporturi
13/04/2018, 11:02
Darren Cahill a reacţionat după modificările de la turneele de Mare Şlem! “Sunt ridicole!”

Antrenorul australian al Simonei Halep se declară de acord cu introducerea unui cronometru pentru serviciu, dar e împotriva penalizărilor anunţate pentru tenismenii care depăşesc cele 25 de secunde. Potrivit New York Times, tenismenii ar urma să fie sancţionati cu un avertisment la prima abatare, la cea de-a doua vor pierde punctul, iar la a treia vor fi penalizaţi chiar cu pierderea game-ului.

“E grozav că se introduce un cronometru la serviciu, dar aceste penalizări sunt ridicole. Prima dată un avertisment, apoi pierderea unui punct, urmată de pierderea game-ului! Ar trebui să fie mereu pierderea primului serviciu. De asemenea, ce se întâmplă dacă un jucător aruncă mingea greşit? Cronometrul se resetează sau timpul curge şi continuă să atragă după sine penalizări?”, a scris Darren Cahill pe pagina sa de Twitter.

Sancţiunile nu vor fi atât de aspre

Ulterior, Cahill a revenit cu un mesaj, după ce a aflat că sancţiunile nu vor fi atât de aspre. “Tocmai ce-am fost anunţat că unele detalii prezentate de New York Times privind folosirea unui cronometru la ediţia din acest an a US Open sunt incorecte. Aştept cu nerăbdare clarificări din partea USTA. Până atunci, să luăm o gură de aer”, a fost mesajul australianului. US Open va deveni primul turneu de Grand Slam care va folosi un cronometru pentru serviciu.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×