Simona Halep

Darren Cahill, analiză despre șansele Simonei Halep la Australian Open! Cine va câștiga turneul

09.02.2021 | 12:16
Darren Cahill analiza despre sansele Simonei Halep la Australian Open Cine va castiga turneul
ADVERTISEMENT

Simona Halep este considerată de specialiștii din tenis ca marea favorită a turneului de la Antipozi. Darren Cahill a analizat șansele sportivei sale de a se impune la Melbourne.

Oficial, Simona Halep este cotată cu șansa a doua la Australian Open, datorită clasării pe poziția secundă în topul WTA și pentru că lidera clasamentului mondial, australianca Ashleigh Barty, are avantajul ”terenului propriu”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mulți dintre analiștii sportului la fileu o văd pe Halep capabilă să se impună la Australian Open.

Darren Cahill are o listă lungă de posibile câștigătoare

Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a acordat un interviu pentru Sky Sports în care a vorbit despre șansele sportivei sale de a câștiga primul turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Între jucătoarele capabile să triumfe la Melbourne, lista lui Cahill le mai cuprinde pe Ashleigh Barty, Serena Williams, Naomi Osaka, Victoria Azarenka, Elina Svitolina, Sofia Kenin, Petra Kvitova, Iga Swiatek și Gabrine Muguruza.

Antrenorul Simonei Halep a remarcat pofta de joc a sportivelor, despre care a spus: ”Toate își dau seama că e un prilej să realizeze ceva important. Se vede că nu prea au pierdut timpul în noiembrie și decembrie”.

ADVERTISEMENT

Cum poate să câştige Simona Halep la Australian Open

În primul tur al turneului de la Antipozi, Simona Halep a trecut fără emoții de australianca Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1, și tot o reprezentantă a țării gazdă va fi adversara româncei din turul 2, Ajla Tomljanovic.

Darren Cahill s-a declarat încrezător în șansele Simonei Halep de a accede în turul următor.

”Simona are un moral excelent în această perioadă, ei îi place mult să joace în Australia. Am văzut multe meciuri din primul tur, sunt multe jucătoare în formă. Oricine poate câștiga, dar eu sper să fie Simona.

ADVERTISEMENT

La final se va impune jucătoarea care nu cunoaște frica, care iese pe teren și își face jocul. Cine nu va avea probleme de sănătate și va crede în ea are cele mai mari șanse”, a spus Cahill, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT