Sporturi

Darren Cahill cere ca tenisul să facă o pauză din cauza coronavirusului: ”Cred că așa ar fi cel mai înțelept”

10.03.2020 | 08:07
Darren Cahill cere ca tenisul sa faca o pauza din cauza coronavirusului Cred ca asa ar fi cel mai intelept
ADVERTISEMENT

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, cere ca tenisul să facă o pauză din cauza epidemiei de coronavirus, australianul menționând că toateă lumea este puțin speriată.

Darren Cahill cere ca tenisul să facă o pauză din cauza coronavirusului: ”Toți sunt nesiguri în aceste momente”

”Toți sunt nesiguri în aceste momente. Nu e vorba doar de tenis, ci de orice sport. Chiar și personalul medical îmi pare puțin nesigur și nu știe cât de repede se va răspândi acest virus”, a declarat Darren Cahill, care cere ca tenisul să facă o pauză din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

”Dacă turneul de la Miami va fi anulat atunci totul se va reseta pentru noi, pentru că apoi totul se mută în Europa. În Italia e o criză majoră și avem Openul Italiei în câteva luni, pentru ca apoi să urmeze Openul Franței”, a spus australianul, conform publicației Adelaide Now.

”Să vedem ce se întâmplă în următoarele două sau patru săptămâni”

”În jurul acestor turnee ai 8-10 evenimente pe zgură în diferite țări. Cred că e înțelept să luăm o pauză, să vedem ce se întâmplă în următoarele două sau patru săptămâni”, a continuat Cahill.

ADVERTISEMENT

Apoi, australianul a vorbit despre anularea turneului de la Indian Wells, acolo unde ar fi mers din postura de comentator pentru postul de televiziune ESPN, după ce Simona Halep s-a retras din cauza unei probleme medicale.

”Toți realizează că viața este mai importantă decât tenisul”

”Publicul care vine la un astfel de turneu e enorm. Indian Wells e al 5-lea Grand Slam. Interacțiunea dintre jucători și fani e mai mare decât la orice alt turneu”, a explicat Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

”Organizatorii au luat toate aceste lucruri în considerare și n-au vrut să-și asume vreun risc. Toți realizează că viața este mai importantă decât tenisul. Cred că vom înțelege mai bine cu ce ne confruntăm după ceea ce se întamplă în Miami”, a încheiat australianul.

Turneul de la Indian Wells a fost anulat

Turneul de la Indian Wells 2020 nu va mai avea loc în următoarea perioadă. În cursul nopții de duminică spre luni, organizatorii competiției din California au decis ca întrecerea din acest sezon să nu se dispute din cauza riscurilor pe care le presupune coronavirusul.

ADVERTISEMENT

Înainte de anunțul organizatorilor, Simona Halep luase decizia de a se retrage de la Indian Wells, din cauza accidentării suferite în timpul turneului de la Dubai.

ADVERTISEMENT