Cahill vrea revanşa la fotbal, Halep îl avertizează: “Ăsta e recordul meu”

Gabriel Esanu    Irina Aldea   
in Simona Halep
16/03/2018, 11:49
Cahill vrea revanşa la fotbal, Halep îl avertizează: “Ăsta e recordul meu”

Update / Jurnaliştii spanioli de la Marca au fost şi ei impresionaţi de calităţile Simonei la fotbal şi au întrebat-o despre această pasiune. “Mişcările de la fotbal vin foarte natural pentru mine, am asta în genă. Vine de la tatăl meu, care a fost fotbalist. Am reuşit şi 83 de atingeri fără să cadă mingea. Ăsta este recordul meu”, le-a explicat Halep ibericilor. Vezi aici imagini cu Simona Halep jucând fotbal


Înaintea partidei cu Wang , Simona l-a provocat pe Darren Cahill la o partidă de fotbal, iar antrenorul australian a ieşit serios “şifonat” din această dispută. Simona i-a strecurat mingea printre picioare, iar apoi a marcat cu piciorul drept.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Tehnicianul australian nu a lăsat  acest episod să treacă neobservat şi cu un orgoliu de oţel i-a cerut elevei sale pe o reţea de socializare revanşa. Fanii româncei l-au sfătuit pe Darren să renunţe pentru că Simona provine din ţara lui Hagi şi-i va fi mult prea greu să o învingă.

Până la revanşa de la fotbal, Simona are de trecut testul de la tenis

Simona şi Martic vor disputa pe arena centrală din Indian Wells partida dins ferturile de finală după meciul Coric vs. Fritz. Cele două s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA şi şi-au împărţit victoria. În 2011, la Copenhaga, s-a impus jucătoarea din Croaţia, scor 6-3, 5-7, 7-5. În 2015, Simona şi-a luat revanşa în China, la Guangzhou, în minimum de seturi, 6-4, 6-2. Lovitura de paradă a Petrei Martic este serviciul, dar este deficitară la deplasarea în teren, lucru de care sportiva noastră va profita din plin. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×