Sporturi

Darren Cahill crede că Simona Halep se poate descurca și fără antrenor. “Nu știu de ce m-a readus”

11.05.2020 | 19:26
Darren Cahill crede ca Simona Halep se poate descurca si fara antrenor Nu stiu de ce ma readus
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a vorbit în presa din Australia despre Simona Halep, cu care a reînceput colaborarea după o perioadă de un an de separare.

Darren Cahill o admiră foarte mult pe Simona

Darren Cahill o admiră foarte mult pe româncă și spune despre aceasta că s-ar putea descurca foarte bine și fără antrenor, pentru că este foarte implicată în ceea ce face.

ADVERTISEMENT

„Simona Halep este o fată grozavă, e muncitoare și e autodidactă. Nu pare că are nevoie de mine ca antrenor. Chiar nu știu de ce m-a readus în echipă. În orice caz, o apreciez enorm”

Halep a lucrat pe perioada pandemiei cu Artemon Apostu Efremov

În afara australianului din echipa Simonei Halep mai face parte tot ca antrenor, dar pe plan secund, și Artemon Apostu-Efremov, cel cu care constănțeanca a lucrat tot timpul pe perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Cu Darren Cahill Simona a avut doar convorbiri video, stabilind împreună anumite aspecte necesare pentru desfășurarea unei bune pregătiri fizice.

Sistem de supraveghere al antrenamentelor Simonei

Însă lucrurile se pot îmbunătăți serios, pentru că Simona va avea la dispoziție un aparat, trimis de Cahill din Australia, un sistem de supraveghere care îi va permite australianului să urmărească antrenamentele lui Halep.

ADVERTISEMENT

Simona a acordat de curând un interviu unei publicații italiene în care a mărturisit că duce dorul competițiilor și că participarea în acest an la un alt turneu de Grand Slam ar fi ca și cum ar fi câștigat trofeul.

Jucătorii și jucătoarele reîncep antrenamentele

Deocamdată, tenisul începe să dea semne de revenire doar în sensul în care jucătorii și jucătoarele au primit permsiunea de a începe antrenamente pe teren, însă nimic nu este sigur în privința calendarului competițional.

ADVERTISEMENT

În principiu organizatorii US Open au anunțat că doresc să se desfășoare ca și până acum, la sfârșitul lunii august, început de septembrie, cel de-al patrulea Grand Slam al anului, iar cei de la Roland Garros nu vor nici ei să renunțe și să organizeze turneul în septembrie sau octombrie, chiar și în sală, dacă va fi nevoie, evident toate competițiile urmând a fi cu porțile închise.

ADVERTISEMENT