Sporturi

Darren Cahill, cuvinte mari despre Simona Halep. Cum l-a impresionat românca. “De asta am acceptat să lucrez cu ea!”

25.08.2019 | 09:23
Darren Cahill cuvinte mari despre Simona Halep Cum la impresionat romanca De asta am acceptat sa lucrez cu ea

Darren Cahill se află în SUA și încearcă să o ducă pe Simona Halep până în finala ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open. Antrenorul australian a vorbit despre evoluția sportivei din România și a avut cuvinte mari la adresa acesteia înaintea meciului pe care Simo îl va juca marți, 27 august, în primul tur de la US Open, cu Nicole Gibss.

Darren Cahill, cuvinte mari despre Simona Halep

Australianul crede că Simona Halep are șanse mari să câștige titlul la US Open 2019 și a explicat de ce. Darren Cahill susține că sportiva din Constanța nu are presiune și este foarte relaxată înaintea meciurilor de la turneul Flushing Meadows.

“Simona vine împrospătată, relaxată după anul pe care l-a avut și după titlul de la Wimbledon și este încrezătoare. Cred că este destul de deschis turneul. Casele de pariuri o au pe Serena favorită, dar ea are o tragere foarte dificilă, cu Sharapova în primul tur. Maria este mereu jucătoarea care se va ridica la nivelul meciului și îi va fi dificil. În plus, sunt alte 15-20 de jucătoare care nu m-ar surprinde să câștige turneul”, a declarat Darren Cahill, conform ziare.com.

Darren Cahill pariază pe Simona Halep

Darren Cahill a comentat și în legătură cu viitorul Simonei Halep și susține că românca va reuși să mai câștige titluri de Grand Slam.“Cred că Simona poate fi și mai bună, cu siguranță! Are o șansă grozavă la Flushing Meadows. Are doar 27 de ani și am văzut în actuala generație o mulțime de sportivi care joacă cel mai bun tenis al lor după ce trec de 30 de ani, astfel că vârsta nu e o problemă pentru ea.

Este una dintre cele mai “flămânde” jucătoare de tenis pe care am întâlnit-o vreodată, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am hotărât să lucrez cu ea când mi-a cerut asta, în urmă cu patru ani. Puteam vedea în ochii ei dorința de a fi cât mai bună, se dedică sută la sută tenisului, pe care îl pune pe primul loc, iar ăsta este un motiv pentru care a avut atât de mult succes”, a mai spus Darren Cahill.