ADVERTISEMENT
Sporturi

Darren Cahill descrie relația pe care o are cu Simona Halep: ”E parte din familia mea. Fiica mea a plâns când am întrerupt colaborarea”

Autor: Adrian Baciu | 27.01.2020 | 16:17
Darren Cahill descrie relația pe care o are cu Simona Halep: ”E parte din familia mea. Fiica mea a plâns când am întrerupt colaborarea”
Darren Cahill descrie relația pe care o are cu Simona Halep: ”E parte din familia mea. Fiica mea a plâns când am întrerupt colaborarea”. Sursa foto: facebook

Simona Halep și Darren Cahill formează unul dintre cele mai longevive și de succes cupluri jucătoare-antrenor din tenisul mondial. Alături de australian, românca a cunoscut cele mai mari succese în carieră. Relația lor este una extrem de strânsă, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de tehnicianul născut în Adelaide.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill vorbește despre relația strânsă pe care o are cu Simona Halep

După partida câștigată de Simona Halep în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-4, 6-4 cu Elise Mertens, Darren Cahill a vorbit pentru WTA despre colaborarea pe care o are cu jucătoarea de 28 de ani din România.

Pentru a scoate în evidență relația strânsă care s-a creat între Simona și familia acestuia, Darren a povestit un episod petrecut cu fiica sa  în urmă cu un an, atunci când renunțase la colaborarea cu Halep.

Australianul a dezvăluit reacția pe care a avut-o fiica sa în momentul în care a aflat că tatăl său a decis să nu mai colaboreze cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Pun prea multă presiune pe ea? Eu cred că este la fel, sincer. Vorbim la fel, chiar și anul trecut atunci când nu lucram împreună. Așa cum am mai spus, ea este parte din familia mea. Am mai spus această poveste despre cum am crezut că fac cel mai bun lucru pentru familia mea și să-mi iau o pauză de 12 luni.

Am ajuns acasă și le-am spus, salut, copii, o să-mi iau un an de pauză, o să fiu mai mult prin preajmă. Fiica mea a început să plângă. Credeam că este foarte fericită, dar ea era supărată că o abandonez pe Simona. Atât de mult înseamnă pentru familia mea”, a spus Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, pentru WTA.

Darren și Simona colaborează din 2015

Darren Cahill și Simona Halep au început să colaboreze în 2015 prin programul de antrenori de la Adidas. Colaborarea dintre cei doi a fost foarte fructuoasă de la început.

ADVERTISEMENT

După câteva săptămâni de colaborare, Simona a reușit să câștige turneul de la Indian Wells, cel mai important turneu de până atunci. În 2015 și 2016, Simona Halep și Darren Cahill au avut o colaborare part time, în condițiile în care Darren a făcut parte din programul Adidas.

Din 2017, colaborarea dintre Halep și Cahill a devenit una permanentă, Darren Cahill a ieșit din programul Adidas și s-a dedicat în totalitate muncii alături de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Alături de Darren Cahill, Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial WTA în 2017 și a câștigat trofeul de la Roland Garros 2018, primul de Grand Slam din carieră.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!