S-a aflat cu ce psiholog celebru lucrează Simona Halep. “A ajutat-o mult”

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Tenis
10/06/2018, 19:58
S-a aflat cu ce psiholog celebru lucrează Simona Halep. “A ajutat-o mult” GALERIE FOTO
Imginea SImonei Halep este folosită în reclame

Australianul Darren Cahill, dezvăluie un secret al Simonei Halep, care a contat enorm în ascensiunea fulminantă a româncei în fruntea tenisului feminin. Şi care a avut drept apogeu succesul în Openul francez de la Roland Garros.

Cahill a explicat pentru tabloidul britanic The Guardian ce valoare imensă a avut colaborarea dintre Simona Halep şi psihologul american Alexis Castorri. Este vorba de o femeie psiholog, în etate de 65 de ani, care a avut mari contribuţii şi la succesele altor nume mari din tenis, din golf, dar şi la reuşitele unor importanţi oameni de afaceri, care treceau prin perioade mai dificile.

Darren Cahill dezvăluie un secret al Simonei Halep. Totul s-a schimbat în bine

Castorri a contribuit mult la succesele cehului Ivan Lendl în 1985, pariind cu acesta pe suma de 1000 de dolari că sportivul avea să câştige în acel an US Open şi că o să devină numărul 1 mondial, ambele previziuni confirmându-se. Peste ani, Lendl, care a lucrat o perioadă cu scoţianul Andy Murray, i-a prezentat-o acestuia, în 2012, pe Alexis Castorri.

Darren Cahill dezvăluie un secret al Simonei Halep. A ajutat-o enorm colaborarea cu Alexis Castorri, o femeie psiholog din SUA
Darren Cahill dezvăluie un secret al Simonei Halep. A ajutat-o enorm colaborarea cu Alexis Castorri

Murray pierduse până atunci patru finale de Grand Slam, dar după începutul colaborării cu psihologul american a venit succesul de la US Open. Simona Halep a apelat la sprijinul lui Castorri după incredibilul eşec din finala de la Roland Garros în faţa letonei Jelena Ostapenko. Iată rezultatele extraordinare în decurs de un singur an: Halep e numărul 1 mondial şi a câştigat primul Grand Slam din carieră!

Închide ×