Simona Halep

Darren Cahill, din ce în ce mai implicat în antrenamentele Simonei Halep, dar altcineva este „The Boss” :) VIDEO

26.08.2019 | 16:37
Darren Cahill din ce in ce mai implicat in antrenamentele Simonei Halep dar altcineva este The Boss  VIDEO

Darren Cahill este din ce în ce mai implicat în antrenamentele Simonei Halep. Antrenorul australian a fost văzut ținând o rachetă în mână în timp ce îi oferea indicaţii jucătoarei românce. Campioana de la Wimbledon 2019 se pregăteşte să debuteze la US Open, marţi, împotriva lui Nicole Gibbs, locul 135 în clasamentul WTA. În filmulețul apărut pe Twitter în care se vede Darren Cahill, o altă personalitate este, însă, alături de Simona.

Alături de Darren Cahill, Ion Țiriac îi dă sfaturi Simonei Halep

În videoclipul apărut pe rețelele de socializare, Ion Țiriac se află lângă Simona Halep și gesticulează în timp ce îi dă niște instrucțiuni. „Ion Ţiriac este toate la un loc pentru mine. Are o experienţă extraordinară, a fost alături de mulţi campioni şi a jucat tenis. Ştie ce se întâmplă în momentele grele. Dar în primul loc aş spune că este un prieten. E un om de suflet, pe care l-am cunoscut în 2014, după finala de la Madrid. De atunci vorbim zilnic, îmi spune cum pot să devin mai bună, cât trebuie să mă antrenez”.

„Este alături de mine la toate turneele, îmi dă sfaturi despre tenis, despre ce trebuie să fac în afara terenului, despre cum trebuie să mă comport, despre absolut orice. Şi lecţii de viaţă foarte importante”, a mai spus Halep la emisiunea „Garantat 100%” de la TVR.

  • 27 de ani are Simona Halep

Simona se simte pregătită de US Open

Simona Halep se simte pregătită de startul turneului american și a ținut să precizeze că nu există neînțelegeri între ea și Adrian Dobre, antrenorul său: „De obicei vorbesc între ei şi la mine ajunge o idee clară. Dar întotdeauna am ascultat ce a spus domnul Ţiriac. Nu înseamnă că nu îl ascult pe domnul Dobre, dacă şi eu cred că aşa e mai bine. Dar, de obicei vorbesc între ei”.

Simona Halep va avea parte de susținerea lui Ion Țiriac pe întregul parcurs al Openului american, la care speră să câștige în premieră titlul. La ultimele două turnee la care a participat, românca a părăsit Rogers Cup (Toronto) în „sferturi”, după ce a resimțit o durere la gleznă și a fost eliminată, mai apoi, la Cincinnati (SUA), în „optimi”.

  • 4 este locul pe care îl ocupă acum Simona Halep în clasamentul WTA