Darren Cahill, după tragerea la sorţi de la Australian Open: “Simona Halep va avea un meci dur”

Alexandru Năstase   
în Simona Halep
10/01/2019, 10:08
Darren Cahill, după tragerea la sorţi de la Australian Open: “Simona Halep va avea un meci dur” GALERIE FOTO
Darren Cahill consideră că Halep a avut ghinion la tragerea la sorți pentru Australian Open

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill nu a fost prea încântat după tragerea la sorţi de la Australian Open. Liderul mondial a întâlnit un adversar puternic. Simona Halep va juca în primul tur cu jucătoarea din Estonia, Kaia Kanepi. De altfel, cele două s-au întâlnit ultima oară tot la un turneu de Grand Slam. N-a ieșit prea bine atunci pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lumii.

„Kaia Kanepi este o adversară dificilă. Poate să bată pe oricine. A jucat foarte bine la US Open şi a învins-o pe Simona. Va fi un meci dur pentru Halep, dar poate face faţă presiunii. Dar va fi un meci uriaş”, a declarat Darren Cahill imediat după tragerea la sorți pentru Asutralian Open.

Darren Cahill, după tragerea la sorţi de la Australian Open Cahill și Halep
Darren Cahill nu o mai antrenează pe Simona Halep de la finalul anului 2018

Darren Cahill, după tragerea la sorţi de la Australian Open

Kaia Kanepi a eliminat-o pe Simona Halep încă din primul tur de la US Open. O oră și 17 minute a reușit să stea pe teren liderul mondial într-o confruntare care aproape că nu a avut istoric. Kanepi s-a impus în luna august a anului trecut în două seturi, scor 6-2, 6-4. A aplicat o tactică enervantă pentru româncă și a lovit la risc toate mingile. De altfel, Halep a părut debusolată de stilul estonei care a luat primul set al întâlnirii după numai 28 de minute.

Kanepi a continuat la fel și în actul secund și a făcut două breakuri care aproape că au închis meciul. Târziu și-a revenit Halep și a înțeles cum trebuie să joace meciul contra estonei. A egalat la 4, dar și-a pierdut din nou serviciul și Kanepi s-a calificat în turul 2 eliminând liderul mondial din circuitul WTA. Simona Halep a intrat în istorie după acest meci devenind primul cap de serie numărul 1 care pierde în runda 1 la US Open.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră

 

Închide ×