Simona Halep

VIDEO. Nici măcar Darren Cahill nu a putut-o salva pe Simona Halep de la umilinţă! Ce i-a spus antrenorul pe teren

UPDATE, ora 22:28 / Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza. Campioana noastră a pierdut meciul în 57 de minute şi nu a avut nicio reacţie de la începutul...
21.08.2017 | 00:02
VIDEO Nici macar Darren Cahill nu a pututo salva pe Simona Halep de la umilinta Ce ia spus antrenorul pe teren
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:28 / Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza. Campioana noastră a pierdut meciul în 57 de minute şi nu a avut nicio reacţie de la începutul finalei. 

Nici măcar antrenorul Darren Cahill, care reuşea până acum să îi ridice jocul în pauzele de coaching, nu a mai putut face nimic. Simona l-a chemat pe antrenor în primul set la scorul de 4-1, dar de atunci nu a mai câştigat niciun game.

ADVERTISEMENT

Cahill a avut atunci un discurs optimist: “Poţi să foloseşti mai mult forehand-ul. Poţi să fii puţin mai agresivă pe serviciul doi. Nu joci un tenis slab. Arată-mi că poţi să câştigi acest meci. Joacă foarte bine şi va fi un challenge pentru tine. Dar, arată-mi că poţi să câştigi. Deschide unghiurile mai mult”

Cu această înfrângere, Simona Halep rămâne pe locul doi în lume, fiind la doar 5 puncte de locul de lider mondial, ocupat de Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM Cincinnati Finala.Darren Cahill este, în sfârşit, foarte mulţumit că Simona Halep a început să joace un tenis de înalt nivel şi, mai ales, pentru faptul că a învăţat să treacă peste momentele dificile din timpul meciurilor.

Cred că în primele meciuri de aici s-a luptat pentru a trece de ele, nu a jucat incredibil, dar a avut mult curaj şi determinare pentru a găsi un mod de a se impune. Condiţiile nu sunt ideale, este multă căldură şi umiditate, este dificil de jucat, dar în ultimele două meciuri, cu Konta şi Stephens, cred că a jucat un tenis magnific. Trebuie să joci agresiv, altfel vei alerga mult şi atunci laşi adversarele să joace. E bine că nu le-a lăsat şanse şi că a rezonat la planul de joc“, a declarat antrenorul australian în exclusivitate pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep la Cincinnati. Garbine Muguruza e un adversar redutabil

Darren Cahill e convins că Simona va ajunge, poate acum, poate altădată numărul 1 mondial.

Chiar şi dacă nu va reuşi de această dată, va mai avea şanse. A avut un an grozav şi ne dorim să ne iasă acum. Mai mult decât atât, este finala unui turneu mare, Cincinnati, a pierdut finala de aici în urmă cu câţiva ani cu Serena, a pierdut în semifinale anul trecut cu Kerber, aşa că a avut câteva şanse. Este din nou într-o finală, o voi lăsa să se bucure de asta. A jucat un tenis foarte bun, nu trebuie să vorbim, ştie ce are de făcut, dar mai important este că ea este determinată să câştige încă un trofeu, să iasă şi să joace cel mai bun tenis al ei. Dacă joacă aşa va fi greu de bătut, dar şi Garbine Muguruza joacă un tenis încântător

Cred că va fi o bătălie dificilă, amândouă joacă foarte bine. Simona poate va porni cu şansa a doua pentru că va evolua împotriva campioanei de la Wimbledon, iar Garbine joacă foarte bine. Nu va avea nimic de pierdut, trebuie să îşi dea drumul la joc şi vom vedea ce se va întâmpla. S-au antrenat împreună destul de mult, sunt prieten cu Sam Sumyk, antrenorul Garbinei. S-au pregătit împreună destul de mult. La meciurile directe au oscilat, ambele au avut victorii. Cred că planul de joc va fi neschimbat, trebuie să încerce să fie agresivă, să controleze punctele. Garbine este foarte bună din spatele liniei, controlează bine terenul şi va încerca să o împingă în spate cât de mult cu putinţă

ADVERTISEMENT

Antrenorul australian aşteaptă ca fanii români să creeze o atmosferă deosebită în tribune la finală.

Iubesc fanii români, Simona are parte de încurajări pe deplin la fiecare turneu. Nu contează unde suntem, putem fi în America, putem fi în Europa, putem fi în Australia, dar ea primeşte multe încurajări. Îi iubesc pe români şi sper că vor continua să îi fie alături

ADVERTISEMENT