Simona Halep

Darren Cahill, în carantină alături de Simona Halep: „Condițiile sunt extraordinare”

15.01.2021 | 23:45
Darren Cahill, în carantină alături de Simona Halep: „Condițiile sunt extraordinare”
Darren Cahil și Simona Halep
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a intrat în carantină alături de Simona Halep la Adelaide și anunță că sportiva are parte de condiții excelente. Australianul a trebuit să se supună și el regulilor stricte ale organizatorilor.

Antrenorul Simonei Halep a fost prima persoană care a intrat în regimul de carantină al sportivilor care vor participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Din echipa Simonei, face parte și Irina Begu, care a fost astfel carantinată la Adelaide, deși trebuia să meargă la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Cahill va avea șansa să o pregătească pe Halep pentru Australian Open și în partide oficiale, după ce Simona a decis să participe la turneul de la Melbourne, care va avea loc în perioada 31 ianuarie – 6 februarie.

Darren Cahill și Simona Halep vor fi în carantină la Adelaide timp de 14 zile

Darren Cahill și Simona Halep vor fi în carantină în Australia timp de 14 zile și vor putea părăsi hotelul doar pentru antrenamente: „Încep carantina în frumosul oraș al lui D, Adelaide”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul de Twitter la puțin timp după ce a ajuns la Antipozi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are o strategie foarte bine pregătită pentru acest început de sezon și dejași-a stabilit programul pentru următoarele trei luni. De altfel, Halep a confirmat că după Australian Open va mai participa la alte două turnee: Doha și Dubai.

Simona are numai cuvinte de laudă la adresa lui Darren Cahill, care speră să o ajute să cucerească un nou titlu de Grand Slam, principalul obiectiv din acest sezon: „Este poate cel mai bun antrenor din lume. Eu aşa îl văd. Este un tip echilibrat, pozitiv și care m-a ajutat foarte mult să progresez pe teren. Aceste mari turnee le-am câştigat şi datorită lui. M-a ajutat să-mi găsesc liniştea”, declara jucătoarea în urmă cu ceva timp.

Antrenorul român al Simonei Halep îi taie elanul lui Darren Cahill: „Pregăteşte-te…”

Australianul a primit imediat replica din partea antrenorului român al Simonei, Artemon Apostu Efremov: „Pregăteşte-te… Sosim… Îţi vom răpi liniştea”, i-a răspuns acesta pe instagram, spre amuzamentul fanilor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darren Cahill (@dc10s)

În cele două săptămâni de carantină, Halep va avea voie să părăsească hotelul timp de cinci ore pe zi, dar doar pentru a efectua antrenamente, pentru a evita cât de mult posibil riscul de infectare, mai ales că Madison Keys, una dintre favorite la Australian Open a anunțat că are COVID-19 și nu mai poate participa la Australian Open.

Turneul de la Australian Open se va desfășura între 8 și 20 februarie. La primul Grand Slam al anului, Simona Halep va fi a doua favorită, după reprezentanta țării gazdă și liderul mondial Ashleigh Barty.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri