Sporturi

Darren Cahill, mesaj pentru fetele din echipa de FED Cup a României! Ce le-a transmis australianul

09.02.2019 | 15:10
Darren Cahill mesaj pentru fetele din echipa de FED Cup a Romaniei Ce lea transmis australianul

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill le-a transmis un mesaj fetelor din echipa de FED Cup a României! Tehnicianul a postat pe o rețea de socializare câteva cuvinte de încurajare. Cahill le-a urat succes atât componentelor naționalei australiene, cât și româncelor. „Aștept o serie de victorii în deplasare, fetelor”, a scris Cahill.

Darren Cahill a întrerupt colaborarea cu Simona Halep la finalul anului trecut. După ce Simona a spus pas ultimelor turnee din 2018 din cauza unei accidentări la spate, australianul a decis să nu mai continue alături de româncă. Cahill a motivat alegerea precizând că 2019 reprezintă un an important în viața fiului său. Acesta este în ultimul an de liceu și are nevoie de sprijinul părinților.

Darren Cahill, mesaj pentru fetele din echipa de FED Cup a României!

După ce a reușit să câștige primul titlu de Grand Slam din carieră alături de Cahill, Halep a fost nevoită se se reorienteze. Dacă la Australian Open, fostul lider mondial a fost ajutată de Cahill, pentru următoarele turnee aceasta va fi pregătită de belgianul Thierry van Cleemput, cei doi ajungând la o înțelegere după ce au colaborat în ultimele zile. ”A fost foarte bine, m-am antrenat bine, am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. Bineînţeles, este ceva nou, ceva diferit, nu o să fie uşor, dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferită, este un nou pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă”, declara Halep la plecarea spre Cehia.

Și noul antrenor al Simonei Halep a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei. ”Îmi place foarte mult jucătoarea, îmi place stilul ei de joc și cred că știu cum aș putea să o ajut. Ar fi prostește din partea mea să spun că voi fae mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesază este munca”, a spus Thierry Van Cleemput.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA