Sporturi

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: “Schimbă antrenorul!” ?

26.10.2018 | 14:08
Darren Cahill mesaj pentru Simona Halep Schimba antrenorul

Sportiva noastră a fost nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor 2018 din cauza durerilor de la spate care i-au tot pus probleme în ultimele luni. În locul ei, la Singapore, a intrat olandeza Kiki Bertens. Deşi olandeza nu mai avea speranţe să evolueze anul acesta, ea a primit confirmarea când era pe aeroport, pregâtindu-se să plece acasă.

După trei meciuri disputate la Turneul Campioanelor, Kiki Bertens a obţinut două victorii, la Angelique Kerber şi Naomi Osaka, şi o înfrângere la Sloane Stephens. Olandeza are certitudinea că va juca în semifinale şi va afla în curând care este adversara sa din penultimul act la Singapore. De partea cealaltă, Simona Halep este deja în vacanţă, şi se bucură de timpul petrecut acasă, alături de cei dragi.

Ce a postat Simona Halep pe Instagram după ce Bertens s-a calificat în semifinale la Singapore

Constănţeanca a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care-şi acoperă ochii, semn că totul decurge conform planului. Românca de pe prima poziţie a clasamentului mondial a declarat în urmă cu câteva zile că nu se va uita la Turneul Campioanelor. “Pot spune că văd anumite jucătoare care ar fi favorite. Este Wozniacki, ea a câştigat anul trecut şi suprafaţa i se potriveşte. Este Petra Kvitova care are o şansă mare, Osaka la fel. Emoţiile vor avea un rol important. Va voi spune atât: nu mă voi uita la niciun meci, nici măcar un minut”, a declarat Simona într-o conferinţă de presă la Singapore. Darren Cahill a comentat şi el imediat la fotografie elevei ei: “Hahaha. Un X pe un cuvând înseamnă că trebuie să-l înlocuim. Corect, Simona? Ce zici de trainer (preparator fizic)? Şi aici mă refer la Teo Cercel”, a fost mesajul australianului.

Fotografia publicată pe Instagram de către Simona Halep

Simona a vorbit şi despre planurile de viitor, ea urmând să se concentreze pe vacanţă, odihnă şi exerciţii fizioterapeutice. “Este exclus să mă operez, am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni, voi merge acasă şi voi face multă gimnastică şi fizioterapie. Încă am un mare regret că nu joc la Singapore, dar nu mă voi uita nici măcar un minut la turneu. Am nevoie de recuperare şi de vacanţă, vacanţă, vacanţă! Am patru destinaţii posibile, o să văd unde merg”, a mai spus Simona.