Mesajul lui Darren Cahill după victoria României la Fed Cup: „Hai, Romania!”

Eduard Popa   
in Tenis
10/02/2019, 22:46
Mesajul lui Darren Cahill după victoria României la Fed Cup: „Hai, Romania!” GALERIE FOTO
Darren Cahill, mesaj după victoria României la FED Cup

România a trecut de Cehia în Fed Cup, scor 3-2, în meciul de la Ostrava. Irina Begu și Monica Niculescu au reușit un meci excelent în compania celor mai bune jucătoare din lume la dublu, Siniakova și Krejcikova. Imediat după finalul partidei de dublu, fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Haide, Romania! Felicitări Simo, Miki, Irina, Monica, Ana și căpitanul Florin. Un efort incredibil din partea întregii echipe”, a scris Cahill pe twitter. Din grabă, antrenorul australian a postat un emoji cu steagul Belgiei. Darren a înlocuit însă imediat desenul cu drapelul României. (Vezi și galerie foto)

Mesajul lui Darren Cahill pe twitter, după victoria României în Fed Cup
Mesajul lui Darren Cahill pe twitter, după victoria României în Fed Cup

Darren Cahill, mesaj după victoria României la Fed Cup

Antrenorul australian s-a despărțit de Simona Halep chiar la sfârșitul anului 2018. Cu toate acestea, a rămas apropiat de Simona Halep, pe care a sfătuit-o în mai multe rânduri pe timpul turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Mai mult, Darren Cahill a lăsat un mesaj pe twitter și înaintea partidei cu Cehia, special pentru România, dar și pentru naționala Australiei.  „Aștept o serie de victorii în deplasare, fetelor”, a scris Cahill, pe rețelele de socializare.

Închide ×