Sport

Darren Cahill, reacție vehementă după expulzarea lui Novak Djokovic din Australia: „Am urât acea scutire. O mizerie de la început”

Darren Cahill nu-l iartă deloc pe Novak Djokovic pentru faptul că a încercat să participe la Australian Open nevaccinat, în baza unei scutiri medicale.
21.01.2022 | 10:53
Darren Cahill reactie vehementa dupa expulzarea lui Novak Djokovic din Australia Am urat acea scutire O mizerie de la inceput
ADVERTISEMENT

Deși a trecut aproape o săptămână de la expulzarea din Australia, scandalul iscat în jurul lui Novak Djokovic continuă să genereze o sumedenie de reacții în lumea sportului alb. Poate cea mai vehementă a venit chiar din partea fostului antrenor al Simonei Halep.

Darren Cahill pune tunurile pe Novak Djokovic după expulzarea acestuia din Australia

Într-un interviu acordat recent, Darren Cahill a catalogat întreaga situație drept „o mizerie” și l-a apostrofat fără ezitare pe liderul mondial al ierarhiei ATP pentru încercarea de a evolua la Australian Open nevaccinat, în baza unei scutiri medicale. Nici organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului nu au scăpat mai puțin „șifonați”.

ADVERTISEMENT

Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze și nu se pot vaccina pentru că au avut Covid. Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, așa că am urât această dispensă specială.

Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început.

ADVERTISEMENT

A fost o mizerie de la început și apoi totul a devenit din ce în ce mai rău. Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia”, a răbufnit australianul, potrivit tennishead.net.

Simona Halep: „Am fost tot timpul pro vaccin”

Chestionată la rândul ei pe marginea subiectului, Simona Halep a evitat să comenteze decizia autorităților de la Antipozi, însă a ținut să sublinieze că, în ceea ce o privește, a urmat și va continua să urmeze cu sfințenie sfaturile specialiștilor. De altfel, aceasta este vaccinată cu toate cele trei doze ale serului anti-Covid produs de Pfizer și BioNTech.

ADVERTISEMENT

Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, doctorilor și sunt în totalitate de acord cu ei.

Este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar, într-adevăr, a fost o situație dificilă pentru toată lumea”, a declarat sportiva noastră.

ADVERTISEMENT

Reacția surprinzătoare a japonezei Naomi Osaka: „Întrebați un jucător masculin”

În schimb, Naomi Osaka nu a părut deloc interesată de scandalul care a ținut cu sufletul la gură întreaga lume a tenisului și nu numai. Ba chiar i-a sugerat reporterului să se adreseze jucătorilor din circuitul ATP.

Vreau să spun, să fiu complet sinceră, nu m-a afectat cu adevărat. Am văzut că a afectat puțin partea masculină, așa că va trebui să întrebați un jucător masculin.

Nu cred că opinia mea poate ajuta în vreun, așa că prefer să mă opresc aici. Scopul meu, ca și înainte de toată această situație, este să mă concentrez mai mult pe ceea ce trebuie să fac pentru a deveni mai bună”, a reacționat nipona, imediat după meciul din turul inaugural de la Australian Open, câștigat în fața columbiencei Maria Camila Osorio, scor 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT