Simona Halep

Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep! Motivul pentru care a absentat din loja româncei! Foto

15.01.2019 | 12:54
Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep Motivul pentru care a absentat din loja romancei Foto

Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep cu Kaia Kanepi. Fostul antrenor al româncei nu a luat loc în loja jucătoarei de tenis de 27 de ani, însă motivul a fost acela că a trebuit să fie la pupitrul ESPN, de unde a comentat partidele zilei de la Australian Open.

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill în zilele premergătoare turneului de Australian Open. Cu toate acestea, antrenorul australian nu a stat lângă liderul WTA la meciul cu Kaia Kanepi. Aflat într-un studiou alături de Patrick McEnroe, Chris McKendry, Cliff Drysdale sau Rennae Stubbs, Darren Cahill a analizat prestaţiile tenismenilor din a doua zi a turneului de la Melbourne. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep. Cine a stat în loja româncei

Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep din primul tur de la Australian Open. Cu toate acestea, în loja jucătoarei s-au aflat doi antrenori: Florin Segărceanu şi Adrian Marcu. Alături de cei doi s-au aflat restul oamenilor din staff-ul româncei, dar şi Tania Halep, mama liderului mondial din circuitul WTA.

Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep. Australianul, în drect pe ESPN
Darren Cahill nu a venit la meciul Simonei Halep. Australianul, în drect pe ESPN

Simona Halep nu mai este antrenată de Darren Cahill din luna noiembrie, când antrenorul australian a anunţat terminarea colaborării. “Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp. Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi”, a fost mesajul postat de Darren Cahill în luna noiembrie 2018.