Simona Halep

Darren Cahill o urmărește live pe Simona Halep în timpul antrenamentelor: ”Ne mai dă feedback pe WhatsApp”

13.06.2020 | 16:58
Darren Cahill o urmareste live pe Simona Halep in timpul antrenamentelor Ne mai da feedback pe WhatsApp
ADVERTISEMENT

Australianul Darren Cahill o urmărește live pe Simona Halep în timpul antrenamentelor cu ajutorul unui sistem video.

Darren Cahill o urmărește live pe Simona Halep în timpul antrenamentelor

Unul dintre antrenorii Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a dezvăluit că Darren Cahill se implică activ în antrenamente cu ajutorul unui sistem video prin care urmărește toate ședințele de pregătire.

ADVERTISEMENT

”De când mă aflu în echipa Simonei observ aportul imens pe care l-a avut Darren Cahill în dezvoltarea Simonei. Comunică foarte ușor, foarte direct, vede foarte bine lucrurile și știe cum să transmită mesajul eficient”, a spus Apostu-Efremov la emisiunea ”Așii tenisului” de la Digi Sport.

Acesta a povestit că australianul a văzut în direct toate antrenamentele Simonei Halep din ultima perioadă și că uneori mai întrerupe ședințele pentru a da indicații cu ajutorul WhatsApp-ului.

ADVERTISEMENT

Halep ar putea refuza participarea la US Open

”E încântat că Simona stă pe teren, că se simte bine și are șansa să lucreze pe zgură, afară. În Australia e sezonul ploios, practic iarna, și zicea că e o vreme foarte frumoasă la noi. La el e frig și bate vântul”, a mai spus Apostu-Efremov.

Organizatorii US OPen nu au luat încă o decizie în ceea ce privește modul în care s-ar desfășura competiția, dar în discuțiile preliminare se anunță un protocol extrem de strict la care jucătorii vor fi supuși pentru a se evita răspândirea Covid-19. Darren Cahill este convins că Simona Halep nu poate accepta condițiile pe care organizatorii vor să le impună.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a anunţaţ că se va implica în campania de strângere de fonduri pentru antrenorii afectaţi de întreruperea circuitului profesionist din cauza pandemiei. Campioana noastră donează şi ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ales să sărbătorească doi ani de la câştigarea Roland Garros 2018 printr-un antrenament efectuat în România, pe unul dintre terenurile de zgură de la Academia din Herestrău împreună cu antrenorul său Artemon Apostu-Efremov și cu jucătoarea Alexandra Cadanţu.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep și conexiunea unică pe care o are cu jucătoarea româncă, dar și despre finala cu Sloane Stephens de la Roland Garros, pe care tehnicianul australian îl consideră momentul cheie în cariera Simonei.

ADVERTISEMENT