Darren Cahill oferă detalii noi despre despărţirea de Simona Halep: “Nu a fost o decizie grea”

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
02/12/2018, 22:57
Darren Cahill oferă detalii noi despre despărţirea de Simona Halep: “Nu a fost o decizie grea”
Darren Cahill oferă detalii noi despre despărţirea de Simona Halep. Care au fost motivele

Darren Cahill oferă detalii noi despre despărţirea de Simona Halep într-un interviu pentru TAB Radio, în Australia, şi a vorbit despre motivele care l-au forţat să renunţe la colaborarea cu Simona Halep. Fostul antrenor a avut doar cuvinte de laudă la adresa liderului mondial și a apreciat sinceritatea de care dă dovadă la fiecare conferință de presă.

“Știu ce tenis de calitate joacă Simona și nu mă surprinde că este în fruntea WTA. Și vă asigur că și în următorii ani va rămâne acolo, între cele mai bune cinci jucătoare ale lumii. Trebuie doar să meargă pe aceeași cale. Comunicarea dintre mine și Simona Halep a fost una excelentă, iar ea știe că este o parte din familia mea.

Darren Cahill oferă detalii noi despre despărţirea de Simona Halep. O vede tot în topul WTA

Dar anul viitor este unul important pentru mine, băiatul meu împlinește 17 ani. Vrea și el să devină jucător de tenis, iar în 2020 va merge la un colegiu în SUA. Deci ideea de a pleca 35-40 de săptămâni de acasă ar fi fost prea mult. A fost o decizie ușor de luat, fiind vorba de familie, dar pe de altă parte îmi va fi greu să stau la distanţă. Ea este o mare campioană, m-a înțeles și m-a sprijinit total.

Când au fost zile mai rele ne-am asumat responsabilitatea, indiferent că a fost vina mea sau vina ei. Și ea a fost sinceră mereu la conferințele de presă. Poate una din marile ei calități, dar și o slăbiciune, este că nu poate să mintă. Mereu la conferințe spunea adevărul fără ocolișuri. Uneori eram uimit, dar în final trebuie să respecți acest tip de om.

După acea finală pierdută cu Jelena Ostapenko, discursul pe care l-a avut a fost unul incredibil. Cel mai bun pe care l-am auzit la o jucătoare după un meci pierdut, mai ales de o asemenea manieră. A dat dovadă de maturitate. Iar când ești o persoană bună, lucrurile vor merge în direcția potrivită până la urmă. Așa a fost și pentru ea”, a declarat Darren Cahill pentru TAB Radio.

Închide ×