Sporturi

Intervențiile lui Darren Cahill în meciul Simona Halep – Karolina Pliskova. Reacția dură a australianului. “Ai fost o rușine absolută pe teren!”

01.11.2019 | 16:39
Intervențiile lui Darren Cahill în meciul Simona Halep - Karolina Pliskova. Reacția dură a australianului.
Daren Cahill în timp ce îi dădea sfaturi Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a intervenit să îi dea sfaturi Simonei Halep după ce sportiva din România a pierdut primul set în fața Karolinei Pliskova, scor 0-6, în grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019. A doua intervenție a avut loc după setul al doilea, iar cea mai dură reacție a antrenorului din Australia a apărut în setul al 3-lea, atunci când Simona era condusă cu 3-2.

UPDATE, ora 16.35. Darren Cahill a avut o reacție după în setul al 3-lea, atunci când Simona era condusă de Karolina Pliskova cu 3-2. “Ultimele 3 game-uri ai fost o rușine absolută pe teren. Trebuie să îți dai o șansă și să te întorci în meci. Asta nu ești tu! Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi. Cum o sa te definești ca sportiv? Aici nici măcar nu mai e vorba de rezultat”, a spus Cahill.


UPDATE, ora 16.10. Darren Cahill a intervenit pentru a doua oară după ce românca a câștigat setul al doilea cu 6-2. “Serveşti bine, încerci să pui în continuare pe reverul ei. Nu mai juca pe forehandul ei, asta e ideea. Puţin să apeşi mai mult pe serviciul doi. Tot aşa! Sunt mândru te tine! Bravo, fată!”.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill, prima intervenție după ce Simona Halep a pierdut primul set în fața Karolinei Pliskova

Darren Cahill i-a cerut Simonei Halep să nu mai servească pe forehandul Karolinei Pliksova și să dea mingi mai tăiate. Antrenorul din Australia i-a explicat fostului număr 1 mondial și unde a greșit în primul set jucat împotriva jucătoarei de tenis din Cehia. Darren Cahill este de părere că Simona a jucat prea drept și Pliskova a profitat.

“Nu mai servi pe forehandul ei. Încearcă să pui mereu primul serviciu în teren, asta e o problemă. Pune mai mult spin, dă mingi mai tăiate, mai liftate, joci prea drept şi asta e avantajul ei. Dă-ţi mai mult timp, nu mai juca atât de rapid. Retrage-te un pic”, i-a transmis Darren Cahill sportivei din România.

ADVERTISEMENT

În grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019, Simona Halep a învins-o în primul meci pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, iar apoi a pierdut în fața Elinei Svitolina, scor 5-7, 3-6. În cazul în care o va învinge pe Karolina Pliskova, Simona va juca în semifinalele turneului de la Shenzen cu Ashleigh Barty.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri