Simona Halep

Darren Cahill, prima reacție după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: ”Ghinion pentru fata noastră”

31.01.2020 | 09:48
Darren Cahill prima reactie dupa eliminarea Simonei Halep de la Australian Open Ghinion pentru fata noastra
ADVERTISEMENT

Antrenorul Darren Cahill a oferit prima reacție după eliminarea Simonei Halep în faza semifinalelor la Australian Open 2020.

Darren Cahill, prima reacție după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: ”Suntem mândri de tine”

”A fost o luptă mare ieri, felicitări pentru Garbi și Conchita. Abia aștept să urmăresc o finală feminină frumoasă”, a scris antrenorul australian pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

”Ghinion pentru fata noastră Simona Halep. Suntem mândri de tine. Lupți, înveți, muncești, revii mai puternic. Asta vom face”, a fost reacția lui Darren Cahill după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open.

Analiza unei înfrângeri dure

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, în semifinale la Australian Open 2020, și a ratat șansa de a accede pentru a doua oară în carieră în finala primului turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

A fost un eşec la capătul căruia Simona Halep  nu are foarte multe lucruri să îşi reproşeze. A fost în faţă în ambele seturi, dar punctele cheie ale meciului au mers mereu spre iberică. Muguruza a servit incredibil când a fost în pericol, iar Simona a fost din ce în ce mai frustrată de această situaţie.

Daniel Dobre dă vina pe căldură

Patrick Muratoglou, antrenorul Serenei Williams, a declarat că se aștepta ca Simona Halep să câștige Australian Open și consideră că românca a pierdut în fața Garbinei Muguruza pentru că fost mult prea defensivă.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei, Daniel Dobre, cel alături de care românca și-a trecut în palmares Wimbledon-ul în 2019, consideră că temperatura ridicată din Australia a fost decisivă în rezultatul meciului Halep – Muguruza.

Halep a renunțat la Teo Cercel

Simona Halep va urca pe locul 2 WTA începând de luni, depășind-o pe Karolina Pliskova, care va coborâ pe poziția a treia în ierarhia mondială. Ashleigh Barty rămâne lider mondial, chiar dacă a ratat la rândul ei calificarea în ultimul act. Cea mai mare cădere a fost înregistrată de Naomi Osaka, de pe locul 4 până pe poziţia a 10-a.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Simona Halep a decis înainte de Australian Open să renunţe la serviciile celui mai vechi colaborator al său, preparatorul fizic Teo Cercel. Fostul lider mondial a fost extrem de nemulţumită de pregătirea fizică a lui Cercel la turneul de la Adelaide.

ADVERTISEMENT