Darren Cahill, prima reacţie după titlul lui Halep: “Să fiţi mândri de ea”

CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Tibi Demeter    Vlad Roşca   
în Simona Halep
09/06/2018, 18:44
Darren Cahill, prima reacţie după titlul lui Halep: “Să fiţi mândri de ea” CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Darren Cahill, prima reacţie după titlul Simonei Halep: "Să fiţi mandrii de ea"

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a acordat un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO imediat după titlul obţinut de numărul mondial la Roland Garros. Omul alături de care Simona Halep a reuşit cele mai mari performanţe din carieră a vorbit despre marea performanţă obţinută de jucătoare din România. Cahill a luat imediat după final un steag al României şi l-a întâmpinat cu el pe Simona, care a urcat în tribună să-l îmbrăţişeze.

“A fost ziua potrivită la momentul potrivit. A mai avut două şanse în trecut, însă sunt foarte mândru că a reuşit în cele din urmă să obţină primul Grand Slam. În trecut a avut parte de câteva lovituri dure în momentele importante, dar sunt mândru că a reuşit. Să fiţi mândri de Simona! Sunteţi norocoşi că o aveţi”, a spus Darren Cahil într-un interviu acordat în exclusivitate trimisului FANATIK.RO la Paris.

Simona Halep, primul Mare Şlem din carieră după trei finale pierdute

Liderul mondial a obţinut primul titlu de Grand Slam din carieră după ce a pierdut primele trei finale din carieră la un Grand Slam. Simona Halep a trecut de americanca Sloane Stephens în ultimul act de la Paris şi a ridicat astfel trofeul mult visat.

Închide ×