Sporturi

Darren Cahill, prima reacție după triumful lui Halep de la Wimbledon: „A respectat un plan clar”

13.07.2019 | 23:57
Darren Cahill prima reactie dupa triumful lui Halep de la Wimbledon A respectat un plan clar
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2, cucerind cel de-al doilea său titlu de Mare Șlem din carieră. 

Darren Cahill, prima reacție după triumful lui Halep de la Wimbledon

Triumful a fost obținut cu Daniel Dobre din postura de antrenor, însă australianul Darren Cahill a avut la rândul său un rol important, chiar dacă nu mai face parte din staff-ul Simonei. Cahill a vorbit pentru ESPN după triumful fostei sale eleve, lăudând-o pentru prestația sa excepțională din marea finală.

ADVERTISEMENT

”A jucat incredibil. E unul din acele meciuri în care îți iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert a fost ca un ghimpe în spatele meu. ”Să stea mai retrasă pe primul serviciu!”, a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul”, a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

De altfel, Daniel Dobre a recunoscut că a fost ajutat de Ion Țiriac și Darren Cahill: ”Este incredibil. Modul în care a crezut în meci și felul în care nu a așteptat greșeala adversarului. Nu este doar meritul meu, avem o echipă mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea și Ion Țiriac”, a spus Daniel Dobre.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep, titlul de la Wimbledon reprezintă cea mai mare performanță din carieră, sportiva noastră pornind cu a noua șansă la trofeu la startul competiției. Este totodată primul din 2019, după eșecurile din finală de la Doha și de la Madrid.

Anul trecut, Halep cucerea primul său titlu de Mare Șlem la Roland Garros, cu Darren Cahill antrenor. Australianul a renunțat la colaborarea cu Simona la finele anului 2018, dorind să-și petreacă mai mult timp alături de familie. Totuși, la Wimbledon, Cahill a fost prezent în tribună la toate meciurile importante jucate de Halep, iar sportiva noastră a recunoscut că vorbește tot timpul cu el, chiar dacă nu mai colaborează în mod oficial.

ADVERTISEMENT