Simona Halep

Darren Cahill, pus sub presiune de Ion Țiriac: “M-a luat deoparte și mi-a spus clar”

24.10.2018 | 17:26
Darren Cahill pus sub presiune de Ion Tiriac Ma luat deoparte si mia spus clar

Darren Cahill a oferit un interviu pentru “The Raquet Magazinne” în care a vorbit despre cele mai tari momente pe care le-a trăit din postura de antrenor al Simonei Halep. Australianul a vorbit despre presiunea uriașă pe care românca a resimțit-o din partea propriilor fani. Atât de mare încât ajunsese să îl afecteze inclusiv pe el, mai ales în momentul în care și Ion Țiriac s-a implicat. Tocmai de asta australianul a ajuns să spună că ziua în care românca a câștigat Roland Garros a fost cea mai fericită a carierei pentru el.

“E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii patru, cinci ani. Ion Țiriac, unul dintre oamenii de afaceri foarte importanți din România, m-a luat deoparte și mi-a transmis un mesaj clar: ‘Uite care-i treaba, Simona trebuie să câștige un Grand Slam. Asta deoarece țara are nevoie! Avem o cultură negativă în România, naționala de fotbal nu mai merge, Simona e cel mai mare star al momentului! Așa că avem nevoie că Simona să câștige un Grand Slam!’

“Darren Cahill, după discuția cu Ion Țiriac: O respect pe Simona Halep pentru cum rezistă presiunii”

Am început să simt și eu presiunea din acel moment, vă dați seama ce simțea ea. O respect pentru modul în care a rezistat presiunii. 99 la sută dintre fani sunt alături de ea, o susțin. Presa îi mai face probleme. Analizează tot, uneori nu în cel mai pozitiv mod”, a declarat Darren Cahill pentru “The Raquet Magazinne”.

Simona Halep a vorbit la rândul ei despre colaborarea cu Darren Cahill, într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO de la Singapore. Românca nu a putut juca la Turneul Campioanelor, din cauza durerilor la spate, dar a fost totuși la Singapore, acolo unde a primit trofeul de cea mai bună jucătoare din 2018 din partea WTA.