Sporturi

Darren Cahill, răbufnire la adresa lui Nick Kyrgios: “E grosolan, nu are nicio scuză”

Autori: Francisc Oprea, Ionut Neamţu | 29.08.2019 | 11:07
Darren Cahill, răbufnire la adresa lui Nick Kyrgios: "E grosolan, nu are nicio scuză" Kyrgios a fost amendat după o ceartă cu arbitrul. Sursă Foto: Hepta

Fostul antrenor al Simonei Halep Darren Cahill a comentat declarațiile făcute de jucătorul de tenis Nick Kyrgios, care i-a acuzat pe oficialii ATP de incorectitudine, după ce a fost amendat cu 113 de mii de euro pentru jignirea unui arbitru.

Darren Cahill comentează atitudinea lui Nick Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios a pus la îndoială corectitudinea oficialilor din ATP, după ce a fost amendat cu 113 de mii de euro în urma jignirii unui arbitru: “ATP este foarte coruptă în orice caz! Nu îmi bat capul cu ei. Am fost amendat cu 113 mii de dolari pentru ce? De ce mai vorbim despre ceva ce s-a întâmplat în urmă cu 3 saptamani?”

Cahill a condamnat atitudinea jucătorului de tenis. Fostul antrenor al Simonei Halep susține că este inadmisibilă acea declarație: “Nu am vazut declaratiile lui in direct, dar este grosolan ce a spus! Nu are nicio scuza!”. Ca urmare a ieșirii lui Nick Kyrgios, ATP a demarat o anchetă ce ar putea aduce pedepse serioase pentru australian. Kyrgios ar putea fi suspendat din circuit pentru o perioadă sau chiar exclus de la US Open. Realizând riscurile la care s-a expus, partenerul de dublu al lui Marius Copil de la Flushing Meadows a bătut pasul în retragere, declarând că “și-a ales greșit cuvintele“.

Nick Kyrgios face pereche cu Marius Copil în proba de dublu a US Open. Sursă Foto: Twitter
Nick Kyrgios face pereche cu Marius Copil în proba de dublu a US Open. Sursă Foto: Twitter

Nick Kyrgios face pereche cu Marius Copil la US Open

Până să primească sancțiunea din partea ATP, Nick Kyrgios va juca în proba de dublu a US Open alături de Marius Copil. Cei dor sportivi vor juca primul meci împreună la New York vineri, 30 august, împotriva perechii formată din Marcus Daniel și Ken Skupski.

Marius Copil a reușit calificarea în turul doi la US Open pe tabloul de simplu masculin, după un meci maraton ce a durat peste 4 ore. Și partenerul de la dublu s-a impus în runda inaugurală de la Flushing Meadows, după o partidă terminată în 3 seturi.

  • 113 mii de euro a fost amenda primită de Kyrgios din partea ATP
  • 30 de ani are sportivul australian

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!